A fürdő, ahol minden az élményekről és az önfeledt szabadságról szól! (x)

A nyíregyházi Aquarius fürdő egyik különlegessége, hogy az egész évben működő, fedett élményfürdő közvetlen szomszédságában találjuk a páratlan szépségű, csodás zöldfelületekkel rendelkező Parkfürdőt. A két fürdő pedig nyaranta egyesül, mindegy hol váltunk belépőt, szabadon élvezhetjük mindkét fürdő szolgáltatásait! Időkorlát, felárak, és minden egyéb díj nélkül, egész nap használható valamennyi medence, csúszda és élményelem!

A 320 hektáros tölgyerdővel körülölelt fürdőben a Család apraja-nagyja ezernyi élményt és kristálytiszta, páradús levegőt talál.

A fürdő repertoárjából természetesen nem hiányzik a mesés gyerekvilág, a feszített víztükrű úszómedence, az éltető gyógyvíz, vagy a csúszdapark sem, de itt található Magyarország legnagyobb vízi koktélbárja is, ahol a vízben lazulva élvezhetjük a csodás ízeket -gondolva a gyerekekre- akár alkoholmentes formában is! 

A kalandok pedig napnyugtával sem érnek véget, hiszen a nyári szezonban minden szerdán és pénteken éjszakai fürdőzés is várja a strandok szerelmeseit.

 

 

Ha strandi élményekre, szépségre, és üde zöld környezetre vágyunk, akkor Aquarius Nyíregyháza!