A Nők Lapja 2020/30. heti horoszkópja.

Kos

A szerelmi kapcsolatokban azért alakulhat ki nehezebben kezelhető helyzet, mert ön minden figyelmét a munkára, a megélhetésre fordíthatja. Társa úgy érezheti, elhanyagolja őt. Rokonnal szemben történjen bármi, meg kell őriznie a nyugalmát, mert így kerülheti el a veszekedéseket. Ha pénzről van szó, anyagi ügyei változatos képet mutathatnak. Váratlan bevétel ütheti a markát, ám olyanra is ki kell adnia pénzt, amire nem számított.

Bika

Ha pénzről van szó, sajnos nem áll a helyzet magaslatán. Az életnek ezen a területén kár érheti, és megeshet, hogy most a saját hibájából is létrejön anyagi veszteség. Valaki a környezetében úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Ha párkapcsolatban él, előfordulhat, hogy a társának egészségügyi problémája adódik. Lehet, hogy olyan hírt kap, amely miatt örömében fülig ér majd a szája.

Ikrek

Ezen a héten a tisztánlátás messze kerülheti. Megeshet, hogy a munkahelyén zavaros helyzet alakul ki, de az is, hogy a felettese olyan dologgal áll elő, amellyel ön nem ért egyet. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert most jó lehetőségre bukkanhat. Nem kedvez az idő a pénzzel kapcsolatos kommunikációnak, mert sajnos nem tudja jól képviselni a saját érdekeit. Viszont, ha egészségi gondja van, most a gyógyulás útjára léphet.

Rák

Előfordulhat, hogy a felettesével nézeteltérésük támad. Megeshet, hogy valaki a háttérből keveri a kártyákat, és ezzel árt önnek. A munkahelyén ezen a héten olyan helyzet alakulhat ki, hogy akár a változtatás gondolatával is eljátszhat. A házasságokban, régi együttélésekben a társának szüksége van az ön támogatására. A kapcsolatainak most nagy hasznát veheti, különösen egy új helyzetben.

Oroszlán

A házasságokban, együttélésekben a társa ragaszkodhat bizonyos dolgokhoz, ha békét szeretne, akkor engedjen neki, alkalmazkodjon hozzá. A munkában, megélhetésben olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely pozitív hatással lehet a kedélyállapotára. Előfordulhat, hogy valamiben sokkal jobb eredményt ér el, mint ahogyan azt korábban gondolta. Megeshet, hogy olyan titok jut a tudomására, amely miatt nagyon meglepődik.

Szűz

Olyan váratlan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelynek hatására más színben láthatja nemcsak a jelenét, hanem még a jövőjét is. De az is megeshet, hogy valakinek a segítségével megvalósíthatja egy régi, talán titkosnak is nevezhető álmát. A párkapcsolatát átmenetileg nehézzé teheti a társa családja, rokonsága, akik úgy viselkedhetnek, hogy önnek kinyílik a bicska a zsebében. Az egészségére jobban ügyeljen!

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben a társa paprikás hangulatba kerülhet, ez hatással lehet a kettőjük kapcsolatára is. Megeshet, hogy rokon vagy ingatlanügylet miatt válik idegesebbé. Előfordulhat, hogy a felettese is bajba kerül, vagy olyasmit várnak tőle, amire képtelen, és emiatt ő is feszült lehet. A sors most lehetőséget kínálhat arra, hogy rendezze a függőben lévő ügyeit, és nagy fába vágja a fejszéjét.

Skorpió

Lehet, hogy a héten olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt komolyan elgondolkodik a jövőjén. Talán felmerül önben a változtatás lehetősége, ám mielőtt a tettek mezejére lépne, érdemes lenne olyasvalakivel beszélni erről, aki kívülállóként nagyon tisztán látja az ön helyzetét, és jó tanácsot adhat. A házasságokban, régi együttélésekben a társa most nagyon szeretheti, a tenyerén hordozza.

Nyilas

A munkában olyan változások következhetnek be, amelyek miatt jól érzi magát a bőrében. Ez a szituáció talán még a biztonságérzetére is hatást gyakorol. Nagyon fontos, hogy csak addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér, mert különben nehezen kezelhető helyzetbe kerülhet. El kellene halasztani mindazt, ami nagyobb kiadásokkal járhat, mert később kedvezőbben alakulhatnak a dolgok. A szerelemben szakításveszélyes ez a hét.

Bak

Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amely miatt szorongóvá válik. Ha párkapcsolatban él, lehet, hogy a társa úgy érzi, nem könnyű önnel az élet. Próbáljon meg alkalmazkodni hozzá, és akkor a feszültségeknek nyoma sem marad. Roppant termékeny ez a hét, ha utódra vágyakozik, most kellene a tettek mezejére lépni. Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat, és akivel most hozza össze a sors, azzal össze is kötheti az életét.

Vízöntő

A házasságokban, együttélésekben, ha az történik, amit a társa szeretne, akkor nem lesz oka panaszra. Az alkalmazkodás mostkönnyedén megy önnek, és ez jó hatással lehet a kapcsolatukra. Egy kollégája az agyára mehet, de az is lehet, hogy munkatársa összekülönbözik a felettesével. Ne mondjon semmiről véleményt, ne álljon senki pártjára! Ha ön szülő, gyermeke miatt a lelke csordultig lehet szeretettel, és ajándékokkal kényeztetheti őt el.

Halak

Lehet, hogy egy kolléga az idegeire megy, vagy a munkahelyén történnek olyan dolgok, amelyek miatt nehezebbnek érezheti az életet. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert olyan helyzet jöhet létre, amely miatt csökkenhet a bevétele. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, de ezért ön nem idegeskedik, hiszen ez a csemetéje jövőjét szolgálhatja. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila most eltalálhatja.