Reinkarnáció, alkimistanők és fantomvonatok a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Csodagyerekek, akik talán híres emberek reinkarnációi, különleges éjszakai álmok, alkimistanők, önfegyelemtréning, szellembuszok és fantomvonatok, de izgalmas interjúk is várnak rátok, ha fellapozzátok legújabb lapszámunkat. Jó olvasást kívánunk hozzá!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Reinkarnáció, alkimistanők és fantomvonatok a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Reinkarnáció, alkimistanők és fantomvonatok a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Fotó megosztása:

Kedves Olvasó!

Az ezotéria úgy tartja, hogy a csodagyerekek általában híres emberek reinkarnációi. Jó példa erre Sarah Chang, aki már háromévesen különböző komolyzenei darabokat zongorázott. Négyévesen kapta meg az első hegedűjét, és nyolcesztendős volt, amikor Zubin Mehta karmester szólókoncertre hívta a New York-i Filharmonikusokhoz. Yehudi Menuhin – aki szintén csodagyerekként kezdte a karrierjét – azt mondta Sarahról, hogy aki tízéves korában enynyire tökéletesen játszik, az csak valamilyen nagy hegedűművész reinkarnációja lehet. Erről megegyezik a zenetudósok véleménye is, akik egyöntetűen azt állították, hogy a hegedűművésznő Paganini reinkarnációja. Legfrissebb lapszámunkban az ezotéria legizgalmasabb témáját, a lélekvándorlást járjuk körül. Ennek keretében különleges jelenségeket boncolgatunk, mint például az éjszakai álmok, amelyekben valószínűleg a korábbi életekből származó képek bukkannak elő. Tanácsot adunk ezek felismerésére, illetve olyan érdekességekről is írunk, mi történik velünk, amikor már meghaltunk, de még nem öltöttünk ismét testet. Eláruljuk azt is, mi a magyarázata annak, hogy újra és újra ugyanabba a családba születünk, amelynek korábban is a tagja lehettünk.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra, vagy vásároljátok meg a magazint digitálisan a digitalstand.hu/noklapjaezoteria oldalon.   

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!

Következő lapszámunk 2020. szeptember 16-án jelenik meg.