Mennyei sütemények 30 percen belül (x)

Legfeljebb 30 perced van rá, hogy összeüss egy édes vagy sós süteményt, így nem marad időd a tésztagyúrásra? Semmi gond, próbáld ki a Tante Fanny friss tésztáit, és utána garantáltan tartasz majd mindig egy-kettőt a hűtőben! Szuper recepteket is ajánlunk hozzá!

A tésztagyúrás időt és kedvet igénylő tevékenység, ezért nyáron sokszor nem akarunk nekiállni a 30 fokos konyhában. Ezekre a napokra (is) remek alternatívát kínálnak a Tante Fanny friss tésztái, amelyek között mindenki talál neki tetszőt, friss leveles és kelt tészta ugyanúgy kapható, mint linzer-, pizza vagy éppen rétestészta.

A feltekert tésztákkal a kezdők is könnyedén boldogulnak, hiszen csak ki kell tekerni, tölteni és/vagy formázni, aztán már jöhet is a sütés. Teszteltük, a végeredmény is mennyei lesz, a családtagok biztosan imádni fogják. Azokra a helyzetekre is kiváló megoldás a friss tészták használata, mikor váratlan vendégek érkeznek, vagy spontán buli alakul a kertben. Tarts mindig kéznél a kedvenceidből, és nem kell tovább sakkoznod azon, miként fér bele a napodba a sütés és a munka vagy éppen a szórakozás is!

A különféle tésztafajtákhoz ajánlunk recepteket is, kattints ide!