Strandolj kedvedre, strandolj szabadon! (x)

Ha vízpartra vagy napozni mész, biztosan neked sem mindegy, hogy milyen fürdőruha van rajtad. Újra itt a nyár, úgyhogy adunk néhány tippet, hogy miben vágjatok neki a strandolásnak!

Hölgyeké az elsőbbség

Most, hogy végre melegszik az idő és számos kinti program közül válogathatunk, itt az ideje, hogy újra kilátogassatok a vízpartra vagy a kedvenc strandotokra! Érdemes olyan fürdőruhát választanod, amiben jól érzed magad: légy türelmes és keress addig, amíg meg nem találod a számodra tökéletes darabot. Minden testalkathoz léteznek megfelelő fazonok, te döntöd el, hogy egy csinos, színes bikinire van szükséged, vagy inkább az egyrészes fürdőruha illik jobban hozzád, esetleg egy elegáns tankini, amiben kerti partizni vagy sétálni is mehetsz.

Fürdőruhát mindenkinek!

Ha nagyobbak már a gyerekek, megkérdezheted őket, milyen fazonú fürdőruhát szeretnének viselni, a legkisebbeknek viszont érdemes beszerezni egy babafürdőruhát vagy néhány kényelmes ujjas fürdőpólót, hogy védve legyenek a leégéstől. De a fiúk is nagyon jól néznek ki a strandon egy menő úszósortban vagy szörfnadrágban, különösen, ha apa-fia egyformát hord.

 

A strandolás kellékei

Az természetesen alap, hogy a naptejet sosem hagyod otthon, ha strandolni készülsz, de ha szeretnél egy kis csavart vinni a strandszettedbe, vegyél fel egy szép kalapot napszemüveggel. Egy strandtáskára is érdemes beruházni, hogy mindent egy helyen magaddal vihess, ha pedig olyan helyre mész, ahol kavicsos a part vagy köves az aljzat, ne hagyd otthon a papucsokat vagy az úszócipőket sem. Törölközőből és strandlepedőből pedig olyat válassz, amire nemcsak ránézni, de ráfeküdni is jó.

Ha úgy döntesz, hogy mindent egy helyen, egyetlen széles választékból szereznél be a strandoláshoz, akkor nézz be az Auchanba, mert női, férfi, gyerek és babaválasztékukkal tényleg arra törekednek, hogy az egész családot szuper minőséggel szolgálják ki, elérhető áron. A cikk alatti linken megtalálsz néhány darabot az idei kollekcióból:

Galéria | 5 kép

Szabd testre az Auchanban a strandolást!