A Nők Lapja 2020/27. heti horoszkópja.

Kos

Nem kedvez a hét a pénzzel kapcsolatos kommunikációknak, ezért ha életének ezzel a területével elégedetlen, ennek ne most adjon hangot. Megeshet, hogy a munkahelyén olyan változások következnek be, amelyek miatt szorongóvá válik. Nagyon fontos, hogy történjen bármi, ön őrizze meg a nyugalmát, így kerülheti el azokat a bonyodalmakat, amelyek nehézzé tehetik az életét. Valakinek kérés nélkül legyen a segítségére!

Bika

Olyan információkhoz juthat, amelyek előtt csak meglepetten áll. Hiszen soha nem értette a rosszindulatot, mi késztet másokat gonoszkodásra. Próbáljon meg felülemelkedni a problémákon, mert ha ez sikerül, akkor nyugodtan telhet ez a hét. Pénzére, értéktárgyaira vigyázzon mindennél jobban, mert a saját hibájából veszteséget könyvelhet el. Megeshet, hogy ami miatt korábban aggodalmaskodott, abból semmi nem következik be.

Ikrek

A legfontosabb feladat az egészsége megőrzése, vagy ha beteg, akkor abból a felépülés. Ezért ne sajnálja a pénzt a gyógyulásra! Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, megeshet, hogy olyan bevételt is elkönyvel, amelyet titokban tarthat, vagy amelyből tartalékot képezhet. Ám előfordulhat, hogy a saját hibájából extra kiadásra kerül sor. A szerelmet átmenetileg nehézzé tehetik kedvese rokonokkal, ingatlannal kapcsolatos ügyei.

Rák

Talán olyan esemény történt, ami miatt idegességében összeszorul a gyomra. Ám nem eszik olyan forrón a kását! Ne kapkodjon, ne essen kétségbe, mert a nehéz helyzetben a sors nem hagyja önt magára. Ha párkapcsolatban él, a társával talán még egy régóta húzódó ügy végére is pontot tehetnek. Vannak olyan ismeretségei, amelyeknek nagy hasznát veheti, és ezek megnyugtatóan hatnak önre. Váratlan összeg ütheti a markát.

Oroszlán

Olyan esemény történhet a héten, amelyre talán nincs felkészülve, váratlanul éri, és meg is döbbentheti. Ám az sincs kizárva, hogy olyan dolgot követ el, amelyet a saját érdekében jó lenne, ha titokban tartana. Ha van titka, és nem szeretné, hogy napvilágra kerüljön, vigyázzon rá. A sors azonban egy lehetőséggel most olyan helyzetbe hozhatja, ami miatt örömében a föld felett lebeghet.

Szűz

A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely jó hatással lesz a viszonyukra. Az is lehet, hogy a szerelmének munkával, egészséggel kapcsolatos problémái alakulnak ki, legyen kérés nélkül a segítségére! Nem kedvez az idő az anyagiakkal, egzisztenciával kapcsolatos beszélgetéseknek, ügyek intézésének. A környezetében most több az olyan személy, akik hízelegnek önnek, egy szavukat se higgye el!

Mérleg

A házasságokban, régi együttélésekben parázs vita alakulhat ki. A társa olyan idegessé válhat, ami hatással lehet a viszonyukra. Lehet, hogy élete párja haragba kerül a rokonsággal, vagy többet bosszankodik, de egy váratlan lehetőség sokat változtathat a kedélyállapotán. A munkahelyén a felettese hangulata azért válhat ingadozóvá, mert kiszolgáltatott helyzetbe került, és ezt nehezen tudja kezelni.

Skorpió

Megtörténhet, hogy az egyik kollégával összekülönbözik, de az is előfordulhat, hogy kevesebb kedvet érez bizonyos munkák ellátásához. Netán annyi és olyan feladat szakad a nyakába, hogy a sok tennivalótól úgy érzi, mintha rabszolga lenne. A házasságokban, régi együttélésekben a társa kedélye hullámzóvá válhat, aminek fő oka az anyagi ügyekben történő változás. Ha ön szülő, csemetéje miatt úszhat a boldogságban.

Nyilas

Pénzügyei változatosan alakulnak, mert könyvelése kiadási és bevételi oldala egyforma mozgást mutat. A szerelmi kapcsolatokban megeshet, hogy a társa paprikás hangulatba kerül. De az is lehet, hogy olyan mondatok hangoznak el, melyek miatt akár könny csillog a szemében. A házasságokban, régi együttélésekben ha nem lesz központi téma a pénz, akkor a dolgok nagyon is a kedve szerint alakulhatnak.

Bak

Össze kellene szednie magát, koncentráljon a munkájára, az elvégzendő feladatokra, mert a felettese sokkal jobban figyelhet önre, mint korábban bármikor. Sőt, még az is lehet, hogy a főnöke most dönti el, a későbbiekben önnek esetleg útilaput kössön-e a talpára. Szerelmi életében olyan váratlan helyzet alakulhat ki, hogy ön csodálkozásában csak ámul és bámul. Kollégával ne bonyolódjon vitába!

Vízöntő

Még az is lehet, hogy kommunikációs problémák alakulnak ki, és ennek hatására idegesebbé válik. Első felindulásában olyan mondatok hagyhatják el a száját, amelyek miatt nem érzi jól magát a bőrében. Ezért mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti a nagyobb bajokat. Ha ön szülő, gyermeke miatt bosszankodhat, vagy éppen a kiadásai nőnek meg tetemesen. A szerelem egén villámok cikázhatnak.

Halak

A munkahelyén olyan események történhetnek, amelyek miatt éjszaka nehezen jön álom a szemére. Ráadásul most kevesebb a szerencséje a szerelemben és a pénzügyekben egyaránt. Vissza kellene fognia a vásárlásokat, és csak arra kiadni, amire muszáj! A kedvesét pedig ne akarja meggyőzni semmiről, csak fogadja el a kialakult helyzetet, és akkor jól érezheti magát a bőrében. Kolléga rosszindulatú magatartására készüljön fel!

Fotó: Getty Images