Felhalmozott tárgyaink + szépség pro és kontra az új Nők Lapjában

Tárgyak tengerében „lubickolunk”, a szépséget hajszoljuk, de miért is? Többek között erre is választ kaptok ezen a héten a magazinban, ami sok egyéb izgalmas témát tartogat még.

Galériánkra kattintva ízelítőt kaptok a lap tartalmából:

Galéria | 9 kép

Az élet színe és visszája

Az ember tervezget, kicsiben és nagyban, hosszabb távra és egészen rövidre, mert úgy véli, fontos, hogy legyenek célok, reális elképzelések… aztán egyszer csak beüt valami, amitől minden darabokra hullik. Hogy lássák, többek között miről is beszélek, itt van például a Nők Lapja e heti száma. Amikor terveztük, úgy gondoltuk, végre itt az igazi nyár, vakáció, legyen hát önfeledt, vidám az újság, címlapon egy szép nővel, az egykori topmodellel, Heidi Klummal. És ha már topmodell, foglalkozzunk a lapban egy kicsit bővebben a szépséggel, hiszen mi, nők szeretjük ezt a témát, különösen akkor, amikor már nem vagyunk bezárva négy fal közé, és nem csak a tükörnek mutathatjuk meg magunkat, amikor végre lehet szabadon jönni-menni. És ha már a címlapra az egykori topmodell került, a lap záróakkordjának számító 10 kérdésünket is tegyük fel egy hazai topmodellnek, hiszen ki más is lehetne hitelesebb a szépségtémában, mint Epres Panni. Eddig a tervezés, és egy jó darabig úgy látszott, minden rendben is van. Epres Panni készséggel és kedvesen válaszolt – így utólag már nyilvánvaló, mekkora erőfeszítés kellhetett hozzá. Mert amikor már olybá tűnt, minden a legjobban alakul, a sors hirtelen másként gondolta. Ránk rúgta az ajtót, váratlanul, durván, kíméletlenül romba döntve jól felépített terveket, elképzeléseket, reményeket, egyszóval életeket, kicsiben és nagyban. Így ha most az olvasó az utolsó belső oldalra lapoz, nem Epres Panni válaszaival találkozik, hanem Szegő András kérdéseivel. Olyan kérdésekkel, melyekre válaszokat soha többé nem kaphatunk. Attól, akitől leginkább szeretnénk: Benedek Tibortól.
És még fel sem ocsúdtunk a döbbenetből, amikor lapzártakor érkezett az újabb szomorú hír: elment régi kollégánk, Bálint György, a Nők Lapja és mindenki Bálint gazdája, akitől ezen a héten a 6. oldalon veszünk búcsút.
Nos, ilyen hét volt ez. És így lett a könnyed nyári lapszámunkból könnyes nyári lapszám…

Lazarovits Szilvia, vezetőszerkesztő

Ha előfizetnél a nyomtatott magazinra, ne habozz, kattints az mc.hu oldalra, vagy fizess elő a nőklapja.hu-ra és olvasd online a Nők Lapja tartalmait. Pontos részletek az mc.hu/noklapjahu oldalon! Kövess minket Facebookon, Instagramon, valamint YouTube-on is!