Teszteld le a bőröd állapotát! (x)

Személyre szabott bőrápolási tanácsadás mesterséges intelligenciával? Igen! SKINCONSULT AI: a Vichy első bőröregedési algoritmusa. Egy szelfi alapján néhány perc alatt elemzést kapsz a bőröregedés 7 látható jelére koncentrálva.

A Vichy Laboratórium 15 éves bőrgyógyászati szaktudásával, a kibővített valóság (AR) és a mesterséges intelligencia (AI) technológiák ötvözetével, bőrgyógyászokkal együttműködve kifejlesztette első bőröregedési algoritmusát, a SKINCONSULT AI alkalmazást, amely segít neked megérteni a bőröd öregedésének folyamatát. Megállapítja a bőr erősségeit, és meghatározza gyengeségeit a testreszabott bőrápolási javaslatért, ami lehetővé teszi, hogy jobban tudj hatni bőröd állapotára.

Hogyan működik?

A SKINCONSULT AI-t egy összehasonlító algoritmus működteti, amely az arcvonásokat egy 10 000, bőrgyógyászok által osztályozott képből álló adatbank képeihez hasonlítja, ezáltal szinte szakértői pontossággal megállapítja, hol tart bőröd öregedési folyamata. Egy szelfi alapján a SKINCONSULT AI hét fő öregedési jelet követ nyomon az egyéni átfogó bőrértékelésért: feszesség, szemek alatti ráncok, pigmentfoltok, kisebb és mély ráncok, pórusok és ragyogás. A szelfi elemzése után megkapod személyre szabott bőrmátrixod. Minden egyes jel egy 5 pontos skála alapján kerül osztályozásra. A kör középpontjától minél távolabb helyezkedik el egy adott érték, annál több figyelmet kell rá fordítanod a bőrápolás során.


Egy bőröregedési mátrix példája a SKINCONSULT AI alkalmazásban

 

Ezután lehetőséged van összehasonlítani a kapott eredményt hasonló életkorú vagy más korosztályba tartozó nők eredményeivel.

A diagnózis a bőrápolási termékek teljes, adaptált rutinjával ér véget, az elemzés és algoritmus alapján azonosított egyéni igények és gyengeségek szerint. Mindez csupán néhány perc alatt.

 

Próbáld ki Te is a SKINCONSULT AI-t a vichy.hu oldalon!