A Nők Lapja 2020/26. heti horoszkópja.

Kos

Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, akkor most nem lesz oka panaszra. Még az is lehet, hogy váratlan bevétel üti a markát. Rendkívül jól tud fogalmazni ezen a héten, ezért most kell azokat a beszélgetéseket lebonyolítania, amelyek egy ideje foglalkoztatják. A házasságokban, régi együttélésekben a társa életében olyan esemény történhet, ami miatt a kapcsolatuk sokkal szorosabbá válhat.

Bika

Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy a környezetében többen úgy gondolják, ön Krőzus reinkarnációja. Ki tudja használni a lehetőségeket, és ennek hatására könyvelése bevétel oldala mutathat nagyobb mozgást. Agytekervényei is az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ezért pontosan tudja, a felmerülő kérdésekre mit válaszoljon, a kommunikáció során hogyan képviselje a saját érdekeit. Ámor nyila is eltalálhatja.

Ikrek

Három dolog érdekelheti ezen a héten: a pénz, a pénz és a pénz. A sors olyan helyzetet teremthet, amelyben ki tudja harcolni magának azt az összeget, amelyről úgy gondolja: ez jár önnek! Ha egészségi problémával küszködik, akkor ebben az ügyben megnyugtató dolgokat hallhat. A szerelem ege is vakítóan kék lehet, a kapcsolatuk még szorosabbá válhat. Akivel most hozza össze a sors, azzal a személlyel akár hosszabb távra is tervezhet.

Rák

A házasságokban, régi együttélésekben a társa sokkal nyitottabb, elfogadóbb, mint korábban bármikor. Ezért elérkezik a pillanat, amikor olyan dolgot is szóba hozhat nála, ami eddig talán a tabutémák közé tartozott. Olyan váratlan lehetőséget is az útjába sodorhat az élet, ami miatt meglepetésében még a szava is elakad. A megélhetésben a következő időszakban olyan változás következhet be, ami megnyugtathatja.

Oroszlán

Az ön esetében nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje a pénzügyekben. Ugyanis az életnek ezen a két területén egyszerre lehet olyan sikeres, hogy irigyeinek száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Azonban megeshet az is, hogy önről pletykálkodnak, a háta mögött csúnya dolgokat mondanak. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen, orvosi vizsgálattól ne féljen!

Szűz

Olyan jó dolgok történhetnek önnel, hogy örömében fülig érhet a szája. Az egzisztenciális és a magánéleti változások egyaránt fokozhatják a biztonságérzetét. Ha ön szülő, akkor gyermeke miatt nem kell aggodalmaskodnia, illetve amit szeretne, azt most könnyebben elérheti nála. Megeshet, hogy olyan helyzetbe kerül, amely miatt megszaporodik a hízelgői száma. Ha nem hisz a talpnyalóknak, később nem érheti csalódás.

Mérleg

Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha most utazik, jól érezheti majd magát, és talán még pénzt is meg tud takarítani. A munkában, megélhetésben furcsa, kettős helyzet alakulhat ki: lesz, amitől örömében úszik a boldogságban, és lesz olyan, ami miatt aggodalmaskodhat. A házasságokban, régi együttélésekben a társára jó hatást gyakorolhatnak a pénzügyeiben történő változások. Ingatlanügyletet most intézzen!

Skorpió

Előfordulhat, hogy a szerelem édes angyalkája a vállára telepszik. Megeshet, hogy olyasvalakivel hozza össze a sors, akire nagy hatást gyakorol. A meglévő viszonyokban a kedvese jobban alkalmazkodhat önhöz. Előfordulhat, hogy olyan esemény is történik, amely pozitívan befolyásolja az életét, más színben látja utána a jövőjét. Ha ön szülő, a csemetéjét könnyedén befolyásolhatja, aki azt teszi majd, amit ön jónak tart.

Nyilas

A héten érdemes pénzzel kapcsolatos ügyeket intéznie. Ha pénzintézetben van dolga, akkor minden egyszerűen mehet. Betegségből való gyógyulásra, az egészsége megőrzésére ne sajnálja a pénzt! Olyan hirtelen változás következhet be, ami miatt talán át kell szerveznie az életét. A házasságokban, régi együttélésekben a társa most sokkal kedvesebb, mint máskor. Értékelje az igyekezetét és az önre irányuló figyelmét!

Bak

Még az is lehet, hogy a szerelem úgy érkezik az életébe, mint a villámcsapás. Akivel most hozza össze a sors, azzal bátran tervezgetheti a közös jövőt. A meglévő kapcsolatokban is olyan átalakulások történhetnek, amelyek miatt örömében a föld felett lebeghet néhány centiméterrel. A munkában is sikeres lehet, talán örömmunkát is végezhet. Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, most ne hagyja ki a szerencsejátékokat!

Vízöntő

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Önnek is elégedettnek kellene lennie azzal, amit a sors most ad, vagy a megkeresésére lehetőségét kínál. Mert a környezetében többen lehetnek olyanok, akik még ilyen helyzetben sincsenek, mint ön most. Kollégával nagyon jól kijöhet, talán még közös programot is szervezhetnek. Ha ön szülő, gyermeke miatt boldogságot érezhet.

Halak

Ha még nem szerelmes, meglepődve tapasztalhatja, hogy felkerül a szemére a romantikus szerelem rózsaszín szemüvege. A meglévő kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheti magát. Az ismeretségeinek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet. Pénze is lesz, de ezért keményen meg kell dolgoznia, a sült galamb nem fog a szájába repülni. Kedvez az idő szerződések kötésének.