Amit a hajhullásról tudni kell: kialakulásának okairól és a lehetséges megoldásokról (x)

A hajhullás mindenkit aggaszt, hiszen vele a szépség és az egészség vész el. Azonban mielőtt csodákat ígérő hajnövesztő szerek sokaságát használnánk, fontos megismernünk a kialakulásához vezető okokat és a lehetséges megoldásokat.

A hajhullás normális! Egy bizonyos mértékig….
Egy bizonyos mértékben mindenkinek hullik a haja! Ennek oka a hajszálak életciklusához vezethető vissza. A hajszálaink több mint háromnegyede növekedési fázisban van, amely több évig is eltart. A növekedés sebessége függ hormonális tényezőktől és a hajhagymák tápanyag ellátottságától egyaránt.
A növekedés azonban egyszer csak megáll, a hajhagyma pedig nem kap több tápanyagot és elhal. Ezután a hajgyökér néhány hónapot pihen, mielőtt új hajhagymát hoz létre. A hajunk akkor hullik ki, amikor az új hajszál tulajdonképpen „kitolja” a régit.
Az időszakos intenzívebb hajvesztés is létező jelenség. A terhesség idején kialakuló dúsabb hajkorona megritkulása a szülés után gyakori. Azt se felejtsük el, hogy évszakváltáskor mindig több hajat veszítünk. Különösen télen, amikor kevesebb ásványi anyag és vitamin kerül a szervezetünkbe, és amikor gyakoribb a gyulladás vagy a bakteriális fertőzés.
A tartós hajhullás azonban mindenkinek réme. Amikor átlagosan 100 vagy annál több hajszál marad a fésűben, és az elveszített szálak helyett nem nőnek újak, akkor hajhullásról beszélünk. Az intenzív hajvesztés mögött sokféle ok állhat, például: hormonális tényezők, káros hajviseleti szokások, betegség, gyógyszer mellékhatások, tápanyaghiány, valamint a stressz.

Mit tehetünk a hajhullás ellen?

Fontos, hogy hajhullás megállítását ne egyetlen csodaszertől várjuk, hanem egy komplex kúrától, amely külsőleg és belsőleg egyaránt kezeli a beazonosított problémákat. Türelmesen és kitartóan kell ápolnunk a hajunkat annak érdekében, hogy visszakapja rugalmasságát, fényét és sűrűségét. Eközben pedig gondoskodnunk kell a fejbőr és a hajhagymák működőképes állapotának fenntartásáról is. Szerencsére ehhez kiváló Helia-D készítmények állnak rendelkezésünkre.

Regenerálás belsőleg

A regenerálást nem csak külsőleg, hanem belsőleg is el kell kezdeni az egészséges haj fenntartása érdekében. Számos vitamin és ásványi anyag járul hozzá a hajunk ápolásához, például: B-komplex vitamin csoport (B1, B2, B3, B6, B7), A-vitamin, cink és a szelén. Ezen anyagok hiánya hajhulláshoz, korpásodáshoz és a sejtek fejlődésének lassulásához vezetnek.
Mindezeket a bőrünk, körmünk és hajunk számára nélkülözhetetlen tápanyagokat tartalmazza a Helia-D Regenero Szépségvitamin, amelyet azok számára fejlesztettük ki, akik egészséges hajat, bőrt és körmöket szeretnének.

Regenerálás külsőleg

A hajhullás megállításában kiemelt szerepet játszik egy jól felépített kúra, amely kívülről is táplálja, ápolja a hajat.
A Regenero komplex egy teljes hajápolási termékcsalád. A Helia-D Regenero termékcsaládot úgy fejlesztettük ki, hogy egy komplett, a célnak megfelelő hajápolási kúrát lehessen összeállítani belőlük.
A fej bőrének egészséges működését helyreállítani és fenntartani hivatott Helia-D Regenero komplexet a Helia-D Regenero Hajhullás elleni eszenciák tartalmazzák a legerősebb formában, de a Helia-D Regenero Hajerősítő samponban, a Helia-D Regenero Koffein samponban és a Helia-D Regenero Hajerősítő balzsamban is megtalálható. A Helia-D Regenero Hajvégápoló szérum és hajerősítő balzsam a száraz, töredezett, festés és UV sugárzás által igénybe vett haj regenerálását szolgálják, illetve kiegészítik a samponok és hajszeszek hatását. A Helia-D Regenero szépségvitamin pedig megkoronázza a szép hajért, az egészséges bőrért és körmökért tett erőfeszítéseinket.
A Helia-D Regenero gyógynövény komplex, 26 gyógynövény alkoholos oldata, amely fokozza a fejbőr vérrel való ellátottságát. Ennek köszönhetően a hajszálak növekedése is fokozódik, valamint a még életképes hajhagymák is újra növekedésnek indulnak. Az eszencia olyan gyógynövények kivonatát tartalmazza, mint például a mezei zsúrló, a nagycsalán, a kamilla, a körömvirág, a csipkebogyó, az édeskömény, a diólevél, vagy a rozmaring.
A szervezetben zajló káros folyamatok visszafordítása, a hajhullás megállítása, a fejbőr és a haj minden alkotórészének regenerálása nem napok kérdése. Legyünk türelmesek! Azonban tartsuk észben, hogy a gondos ápolást meghálálja a hajunk!
Most kedvezményes áron elérhető a webshopban!
További információ