A Nők Lapja 2020/25. heti horoszkópja.

Kos 

Mielőtt megszólal, el kellene számolnia legalább tízig, így kerülheti el, hogy olyan helyzetbe hozza saját magát, amilyenbe nagyon nem szeretné. Különösen igaz ez, ha munkáról, megélhetésről van szó. Felettese kényszerhelyzetbe kerülhet, ez lehet az oka annak, hogy az ön problémáját nem tudja megoldani. Ne is hozakodjon most elő vele! Közben olyan hír juthat a tudomására, amely miatt örömében fülig érhet a szája.

Bika

Minden esély meglehet most arra, hogy az anyagiak miatt alakuljon ki feszült helyzet. Különösen igaz ez, ha rokonokról vagy ingatlannal kapcsolatos ügyről van szó. Ám az egészsége megőrzésére ne sajnálja a pénzt! A baráti kapcsolatok között is lehet olyan, amelyben végleg búcsút inthetnek egymásnak. És lesz olyan, akivel félszavakból is megérthetik egymást. Valakinek az álságos, gonosz viselkedése előtt döbbenten állhat.

Ikrek

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amikor olyan dolgot is mondhat, amellyel saját maga alatt vághatja a fát. Különösen igaz ez a megélhetésben. A nagyobb vásárlást el kellene halasztani, mert később kedvezményesebben juthat ahhoz, amire vágyakozik. Ha egészségi problémája van, ne aggódjon, mert a sors nem hagyja önt magára ebben a helyzetben. A párkapcsolatokban társa gondolatai a pénz körül foroghatnak.

Rák

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert megeshet, hogy olyan helyzet jön létre, amely miatt veszteség éri. Ha ön párkapcsolatban él, akkor a társával vita alakulhat ki, elsősorban az anyagiak miatt. Közben értékelnie kellene élete párjának igyekezetét, és hallgatnia kellene rá, mert amit mond, annak valóban hasznát veheti. Egészségére, testi épségére jobban ügyeljen! Valaki rosszindulata meglepheti.

Oroszlán

A szerelmi kapcsolatokban előfordulhat, hogy eddig észre sem vette, nem egyformán szeretnek. Mintha önnek fontosabb lenne a kettőjük viszonya, és emiatt olyan dolgokat is el tud fogadni, amelyekre korábban nemet mondott. A munkában a dolgok nagyon is a kedve szerint alakulhatnak. Előfordulhat, hogy kollégával tökéletes lesz önök között az összhang. Orvosi vizsgálatot érdemes lenne most intézni, mert jó kezekben lehet.

Szűz

Az is lehet, hogy boldogságában a föld fölött lebeghet néhány centiméterrel, hiszen a szerelem édes angyalkája telepedett a vállára. Ha most kívánja összekötni az életét a kedvesével, azt a lehető legjobbkor teszi. A munkahelyén előfordulhat, hogy a felettesével összeakasztja a bajszát. Netán olyan esemény történik, amely miatt idegessé válik. Megeshet, hogy új helyzethez kell alkalmazkodnia, ami nem megy könnyen.

Mérleg

A családtagok, a rokonok fontosabbá válhatnak a héten. De az is lehet, hogy ingatlannal kapcsolatos ügy intézése megy most könnyebben. Megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt eszébe jut a múlt, és talán még könny is csillog a szemében. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, illetve olyan esemény történhet, amely miatt nem látja tisztán a jövőjét. Ezért ne készítsen most nagyobb terveket!

Skorpió

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben alakul ki nehezebben kezelhető helyzet. Ezért nincs értelme a felettesével ellenkeznie, mert a szembeszegüléssel csak saját magát hozhatja hátrányos helyzetbe. És ez még akkor is így lehet, ha önnek van igaza. Ha ön szülő, gyermeke olyan kérdést tehet fel, amely miatt csodálkozásában talán még a szava is elakad. Ha pénzintézetekkel van dolga, idegesítő helyzet jöhet létre.

Nyilas

Jelenleg a nagyobb hangsúly az anyagiakon lehet. Megeshet, hogy a pénz most úgy vonzódik önhöz, mint vas a mágneshez. Ám ha ön párkapcsolatban él, akkor a társával éppen az anyagiak miatt alakulhatnak ki vitás helyzetek. De az is lehet, hogy élete párjának egzisztenciájában játszódnak le szerencsétlennek nevezhető változások. Ha ön szülő, gyermekével nehezebben érthetik meg egymást, ezért ne erőltesse vele a beszélgetést.

Bak

Lehet, hogy valakinek a szerencsétlensége hatást gyakorol az ön életére is. De az előfordulhat, hogy egészségi probléma alakul ki, vagy beavatkozásra kerül sor, ami miatt ne aggódjon, mert jó kezekben lesz. Megeshet azonban, hogy több feladat szakad a nyakába, és talán ön lesz első érkező és utolsó távozó a munkahelyén. Ha megszűnik az állása, a sors nem hagyja önt magára. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani.

Vízöntő

A szerelmi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre. A sors az ön kezébe helyezi a döntést, ezért ha nem akar szakítani, akkor viselkedjen ennek megfelelően. Ezen a héten a pénz is főszerephez juthat az életében, és lesz annyi, amennyiből fedezni tudja még azt is, amit esetleg korábban tervbe vett. A munkahelyén olyan helyzet jöhet létre, amelyet igazságtalannak tart, ám a véleményére valószínűleg senki nem lesz kíváncsi.

Halak

Talán az otthonában várja több munka, esetleg a családtagok között van olyan személy, akivel közösen kell tevékenykednie, amitől nem lesz elragadtatva. Megeshet, hogy sokat kell dolgoznia, de ennek meg is lesz az eredménye, amit abból is leszűrhet, hogy több lesz az irigye. A kapcsolatai között van olyan, amelynek most nagy hasznát veheti. A párkapcsolatot nehézzé tehetik élete párjának problémái, amelyeket nehezen tud kezelni.