A Nők Lapja 2020/24. heti horoszkópja.

Kos 

Talán ön nem mond igazat, de akkor vigyázzon, mert nagyon megütheti a bokáját! Ha pedig van titka, őrizze meg, mert ha kitudódik, abból óriási botrány kerekedhet. A munkában, megélhetésben a dolgok nem az elképzelése szerint alakulnak. Ne essen kétségbe, mert rövidesen olyan változások következhetnek be, amelyek nagyon is a kedvére lesznek. Családtaggal olyan beszélgetésre kerülhet sor, amely jó hatással lehet még a pénztárcájára is.

Bika

Ha pénzről van szó, nem áll a helyzet magaslatán. Lehet, hogy a saját hibájából veszteséget kell elkönyvelnie. Most nem érdemes anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket folytatnia, mert a mondandója olyan irányt vehet, amilyet ön nagyon nem szeretne. A szerelmi kapcsolatokban viszont több minden a kedve szerint alakulhat. Ha ön szülő, csemetéje is olyasmivel állhat elő, ami a jövőjével kapcsolatos, és amivel ön egyetérthet.

Ikrek

Még az is lehet, hogy a munkában, megélhetésben történnek olyan dolgok, amelyek miatt szorongóbbá válik. Nem érdemes a felettesével erőltetni a kommunikációt, mert talán a főnöke sem lát most tisztán. Vagy olyasmit közölhetnek vele, ami hatással lehet az ön egzisztenciájára is. Ha pénzről van szó, olyan lehetőség adódhat, amelyre azonnal le kell csapnia. A párkapcsolatokban most előfordulhat, hogy szakítanak.

Rák

Megeshet, hogy ezen a héten a tisztánlátás messze elkerüli. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely miatt nem látja kristálytisztán a jövőjét. Ám olyasvalakivel beszélgethet, akinek a szavai megnyugtathatják, és esetleges pesszimista hangulatának búcsút inthet. A házasságokban, régi együttélésekben ügyeljen arra, hogy ne hangozzanak el olyan mondatok, amelyeket nem lehet sem elfelejteni, sem megbocsátani!

Oroszlán

Olyan dolog juthat a tudomására, ami miatt örömében fülig érhet a szája. De az is lehet, hogy az életében nagyon is kedvező változások következnek. Megeshet, hogy amitől korábban szorongott, az nem valósul meg, és ezért talán hálát adhat Szent Antalnak. Ha párkapcsolatban él, a társával konfliktus alakulhat ki, de mivel most mindent meg tudnak beszélni, még egy régi vita végére is pontot tehetnek.

Szűz

A házasságokban, régi együttélésekben előfordulhat, hogy a társa titkol ön elől valamit. De az is megeshet, hogy élete párjának a rokonsága okoz fejtörést. Netán ingatlanügyletben történnek másként a dolgok, mint ahogyan tervezték. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Elképzelhető, hogy olyasvalaki tolja az ön szekerét, akinek a révén hirtelen több barátja lesz, mint gondolta volna.

Mérleg

Még az is lehet, hogy ezen a héten olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt úgy érzi magát, mintha hájjal kenegetnék. Megeshet, hogy egy régi, titkos vágya is valóra válik, és így örömében a föld felett lebeg. Előfordulhat, hogy több időt kell egészségügyi intézményben eltöltenie. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, a munka során nagyobb figyelemre van szüksége, mert hibát követhet el.

Skorpió

Ha ön szülő, gyermekével úgy kell most bánnia, mint a hímes tojással, mert csemetéje rendkívül érzékeny. Szép szavakkal elérheti nála mindazt, amit szeretne. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, a kapcsolatuk akár véget is érhet. Akivel most hozza össze a sors, azzal a személlyel ne tervezzen közös jövőt. A házasságokban, régi együttélésekben társa meglepetést készíthet elő. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos!

Nyilas

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, amelyért meg kell küzdenie. De ez most nem esik nehezére, mert a pénznek ezer helye lesz. A házasságokban, régi együttélésekben vitára van kilátás, ami valószínűleg azért alakulhat ki, mert a társának súlyos gondjai vannak, ezért szorong. Ha élete párját rá tudná venni, hogy ossza meg önnel a búját-baját, akkor a kapcsolatukban pozitív változások történhetnek.

Bak

A szerelemben olyan váratlan esemény történhet, amely jó hatással lehet a viszonyukra. A párkapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek hatására úgy érezheti, az életük szintet léphet. A munkában a dolgok nem alakulhatnak a kedve szerint. Megeshet, hogy több feladat szakad a nyakába, netán egy kollégával nehezebben tud kijönni. Szomszéd vagy testvér az idegeire mehet, közlekedéskor bosszúság érheti.

Vízöntő

Ha ön szülő, akkor gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat. Lehet, hogy csemetéjét nem tudja rávenni arra, amit jónak tart. Ha pénzről van szó, sajnos a tisztánlátás messze elkerüli, ezért a nagyobb vásárlást vagy eladást el kellene halasztania. Kollégával jól kijöhet, a munka is jobban megy. Ha állásváltoztatáson töri a fejét, vagy kap egy ajánlatot, arra érdemes igent mondania, mert ritka jó lehetőségre bukkanhat.

Halak

Akivel most hozza össze a sors, azzal olyan nagy lehet önök között az összhang, hogy talán szavak nélkül is megértik egymást. Olyan váratlan találkozásban is része lehet, amely miatt örömében úgy érzi, valósággal a föld felett lebeg. Pénzügyeinek alakulása miatt feszültséget érezhet. De nemcsak a munkahelyi átszervezés miatt, hanem azért is, mert olyasmit kényszeríthetnek önre, amivel nem ért egyet, sőt, talán el is ítél.