Érkeznek a pusztító nyári viharok! – 3+1 ok a lakásbiztosítások mellett (x)

Az ember életében egy saját otthon megvásárlása hatalmas mérföldkő. Hosszú évekig álmodozunk, tervezgetünk, feladunk, spórolunk, albérletezünk, visszacuccolunk, végül pedig beköltözünk. Ismerős? Itt azonban még nem ér véget a mesénk, ugyanis minden sztoriban vannak bökkenők, és habár imádjuk a nyarat, könnyen tartogathat kellemetlen meglepetéseket.

Íme 3+1 érv amellett, hogy ideje átgondolnunk otthonunk védelmét!

1. Egyre szélsőségesebb időjárás várható

Az elmúlt évekre jellemző, nagy károkat okozó időjárási jelenségekkel sajnos a jövőben is számolnunk kell. Természetesen a hatalmas viharokat és jégveréseket nem tudjuk megakadályozni, de érdemes felkészülni az érkezésükre.

2. Tavaly több milliárdos kárt okoztak a nyári viharok

A tavaly nyári viharokat követően a hazai biztosítók több mint 4 milliárd forintot fizettek ki a károsultaknak, és ehhez az adathoz azt is hozzá kell tenni, hogy a valódi károk mértéke ennél jóval nagyobb lehet, hiszen az emberek 30%-a nem rendelkezik lakásbiztosítással. Ők kénytelenek saját zsebből fedezni az esetlegesen bekövetkező károkat.

3. Tanuljunk mások hibájából: a viharok után megnő az igény a lakásbiztosításokra

A tapasztalatok szerint egyre tudatosabbak vagyunk, ha otthonunk védelméről van szó: az egyik legnagyobb hazai biztosítótársaság felmérése szerint ötből négyen fontosnak tartjuk, hogy rendelkezzünk lakásbiztosítással. A kimutatások szerint az elmúlt években emelkedett a biztosítási kötések száma a viharos időjárást követően, ami azt mutatja, hogy sokan sajnos túl későn ismerik fel a lakásbiztosítás fontosságát. Mi ne tartozzunk ebbe a táborba!

3+1 Lakásbiztosítás most 10% kedvezménnyel!

Az Allianz Otthonom lakásbiztosítás 3 csomagja közül mindenki könnyen kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb konstrukciót, ráadásul 2020. június 10-30. között 10% díjkedvezménnyel köthető meg. A három csomaggal különböző káreseményekre biztosíthatjuk otthonunk, csomagonként egyre bővülő fedezettel. Ráadásul az Allianznál mindent online intézhetünk, a szerződéskötéstől a kárrendezésig!


https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zPAwFK7qyxX7OpKSH8zd1oXC78bddAMQB1jJIyoD51b.P7/fastid=ebkmzveftsrfajidxxsrphzseimh/stparam=mejlcnmgko/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/lakas-es-felelosseg/lakasbiztositas-online.html?utm_source=centralmedia_noklapja&utm_medium=pr&utm_campaign=otthonom_tavasz_2020&utm_content=10>