Hatékony ránctalanítás 45 felett? (x)

Ismerje meg a Helia-D Cell Concept ránctalanító termékcsaládot!

2019 októberében vezette be a piacra a nagy múltú magyar márka a legújabb fejlesztését, a Cell Concept ránctalanító termékcsaládot. A krémek sikerének titka nem más, mint, hogy mindegyik termék külön-külön is több ránctalanító hatású összetevőt tartalmaz és mindegyikben egyedi, növényi őssejtekből mikrobiológiai módszerrel készült bőrfiatalító hatóanyag is van.
A márka nagykövete az ikonikus magyar modell Pataki Ági, aki számára a ránctalanító hatás mellett kifejezetten meggyőző részlet volt a márka üzenete, és az érettebb nők megszólítása. „A szépség sokáig tarthat, ha vigyázunk rá”, szól a kampány mottója is. A tudatos életmód és az örökölt gének mellett a kozmetikumoknak is komoly szerepük van abban, hogy a hölgyek egyre szebbek és egyre tovább őrzik meg fiatalos külsejüket. A Cell Concept termékek is ezt a célt, a szépség megóvását szolgálják.
Ahogy a biotechnológia már képes emberi sejtek növesztésére, így természetesen növényekére is. Ez azokon a területeken hozott áttörést, ahol növényi alapú ágenseket alkalmaznak, mint pl. a gyógyszer és a kozmetikai ipar. A biotechnológiai alapú növényi őssejt kultúrák azért hasznosak, mert steril környezetben, ellenőrzött körülmények között, hatékonyan és kis környezeti terheléssel lehet olyan speciális növényi sejteket előállítani, amikből a hatóanyagok készülnek.
A 45+ termékcsalád két fő ránctalanító összetevője az orchidea őssejt kivonat és a szintén növényi alapú HomeostatineTM.
Az orchidea őssejt kivonat a bőr sejtjeit olyan növekedési faktorok előállítására ösztönzi, amik fokozzák a fibroblaszt sejtek kollagén és elasztin termelését. Ezáltal a bőr feszesebb rugalmasabb lesz. A tesztek szerint az orchidea őssejtből készített hatóanyag többek között csökkenti a felső szemhéj megereszkedését, ezáltal növeli a szem nyitottságát. A HomeostatineTM is elsősorban a kollagén termelést növeli, ami fontos szerepet játszik a ránctalanításban.
A Helia-D Cell Concept 45+ termékcsalád négy termékből áll: nappali és éjszakai feszesítő arckrém, golyós szérum valamint szemránckrém a szemkörnyék speciális ápolására. A hatékony ránctalanítás érdekében az orchidea őssejt és HomeostatineTM mellett egyéb értékes hatóanyagokat is tartalmaznak a kozmetikumok, mint például: retinol, barackmagolaj vagy hialuronsav.
Próbálja ki Ön is!