Újratervezés, nyár és kikapcsolódás a Nők Lapja Évszakok új számában

Rendhagyó tavasz után rendhagyó nyár következik, de mi erre az időszakra is adunk nektek olvasnivalót. Különleges fotók, interjúk, receptek, történelem, művészet - minden ami a nyári kikapcsolódáshoz kell, benne van a magazinban.

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 13 kép

Újratervezés, nyár és kikapcsolódás a Nők Lapja Évszakok új számában

Újratervezés, nyár és kikapcsolódás a Nők Lapja Évszakok új számában

Fotó megosztása:

Nyár pedig lesz

Egy különleges tavasszal a hátunk mögött készülünk egy különleges nyárra. Ha valami tanulsága volt ennek a bezárt időszaknak, számomra az, hogy milyen hihetetlen rugalmas az emberi természet, és mennyire gyorsan alkalmazkodunk az extrémebb helyzetekhez. Alig néhány nap alatt kitanultuk, alkalmaztuk, átvettük, beszereztük. Az élet haladt, a dilitelt tervek helyett újakat kovácsoltunk, a bezáródó ajtók helyett újakat nyitottunk.
És most, egyre melegebbek a napok, a kert pompázik, a természet fittyet hány az összes gondunkra, minden nap azt gondolom, hogy a szemben álló gesztenyefa már nem lehet szebb, de a másnap rácáfol. A szikrázó napsütés feledteti, hogy nem tanultam meg kenyeret sütni (viszont a gyerek kiválóan kanyarítja a nagy s betűt), hogy nullaszor jógáztam a nappaliban (ám esténként futottam a kertek alatt), és reggelente, amikor odatartom az arcom a napnak, hálás vagyok, hogy újra itt a nyár.
Nem tehetünk úgy, mintha a világ maradna a régi, hisz minden a változásról, a fejlődésről szól körülöttünk. Szakmák kerülnek parkolópályára vagy tűnnek el teljesen, más foglalkozásokra viszont sokkal nagyobb lesz a kereslet. Az oktatás, az egészségügy, az utazás, a nyaralás mind éppen átalakul. Minket is nagyon érdekel, milyen lesz a jövőnk, karrierszakértőket kérdeztünk a munkaerőpiacról, kutatókat a vakcinafejlesztésről és orvosokat a távgyógyítási lehetőségekről.
És persze szükségünk van a vidám, nyári hírekre is, a családi programokra, a kirándulóhelytippekre, receptekre, a kerti összejövetelekre, és kellenek majd az otthon megoldható játékok is – alig várjuk már!
História rovatunkban a hableányok legendájával foglalkozunk, ajánlom minden Ariel-rajongónak, tanulságos, mennyire mást hozott ki Disney az eredeti legendákból. A nyári divat, a gyönyörű új sminkek, a jókedvet hozó illatok és az otthoni szépségápolás sem marad ki, hiszen jelenleg minden kényeztetést megérdemlünk. Kívánunk eseménytelen, nyugodt nyarat, sok olvasgatást:

Akovács Éva, főszerkesztő

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra! Kövessetek minket a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on is!