A Nők Lapja 2020/23. heti horoszkópja.

Kos 

A legfontosabb feladat a világos és egyértelmű kommunikáció, így kerülheti el a feszültségeket, vagy azt, hogy olyat tegyen, amit később megbánhat. A munkahelyén elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, de a saját érdekében ennek most ne adjon hangot! Olyan hír juthat a fülébe, amelyet, bármilyen szenzációs is, jobb lenne, ha nem osztana meg senkivel. Váratlan lehetőség feldobottá teheti, rokonnal fontos dolgot beszélhet meg.

Bika

Még az is lehet, hogy szorosabbra kell húznia a nadrágszíjat, mert anyagi téren alakulhat ki nehezen kezelhető helyzet. Minden esély megvan arra is, hogy a saját hibájából veszteséget könyvel el. Megeshet, hogy járna önnek egy bizonyos összeg, amelyet nem tud megszerezni. Váratlan találkozás felvillanyozhatja, most bármihez adhatja a nevét, mert az sikeressé válik. Az egészségére, testi épségére sokkal jobban ügyeljen!

Ikrek

A munkában, megélhetésben alakulhat ki zűrzavaros helyzet. Ha van állása, akkor nem most kellene a felettesének előadnia az elképzelését, mert vagy nincs lehetőség annak megvalósítására, vagy a főnöke nem lesz elragadtatva az ötletétől. Ha nincs munkája, most nem érdemes keresnie, mert csak olyat találhat, ahol sok probléma adódhat. Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy még többen irigyelhetik.

Rák

A pénzére, az értéktárgyaira jobban kellene ügyelnie, mert meglophatják, vagy más módon érheti veszteség. Talán valaki olyan dologra beszéli rá, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A házasságokban, régi együttélésekben a társa most kevésbé elfogadó, olyan dologban kötheti az ebet a karóhoz, amelyen ön változtatni szeretne. Mivel ügyesen tud kommunikálni, most meggyőzheti élete párját arról, amiről csak szeretné.

Oroszlán

Még az is előfordulhat, hogy olyan rendkívül gyors változás történik, amely miatt ön úszni fog a boldogságban. Talán a legszebb álmában sem merte elképzelni mindazt, ami most bekövetkezik. Az lenne a legjobb, ha az örömét titokban tartaná, nincs szükség arra, hogy még több legyen az irigye. Az egészségére jobban kellene ügyelnie, mert betegség akár ki is vonhatja önt a forgalomból. Valakinek a sunyisága előtt meglepetten állhat.

Szűz

A házasságokban, együttélésekben megeshet, hogy a társának anyagi problémái adódnak. De az is lehet, hogy élete párját a tisztánlátás most messze elkerüli, és ebből jöhet létre konfliktus. Mivel ügyesen tud kommunikálni, ezért most rábeszélheti a párját olyasmire, amit ön jónak tart. A megérzései átlagon felül jól működhetnek, hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak! A munkában tébolyító helyzet állhat elő.

Mérleg

Olyan esemény történhet, amely előtt meglepetten áll majd. De az is meglehet, hogy olyan változás következik be, amely miatt másként látja a saját életét, és talán még a jövője is új megvilágításba kerül. Ami valakinek a kára, az most önnek a haszna. Munkatársban nem kellene megbíznia, a környezetében valaki másnak mutatja magát, mint amilyen, és ez majd csalódást okoz önnek. A megélhetésében pozitív irányú változás történhet.

Skorpió

A legfontosabb feladata mindent megtennie azért, hogy betegség kialakulását elkerülje. Ha egészségi gonddal küszködik, a gyógyulásra kellene koncentrálnia. Mindig is értett a manipulációhoz, ennek most nagy hasznát veheti. A munkahelyén vagy a közvetlen környezetében van olyan személy, akit mesteri módon úgy tud irányítani, hogy az illető észre sem veszi. A szerelmi kapcsolatában csalódást élhet át, a viszony meg is szűnhet.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben a társával olyan konfliktus alakulhat ki, amely miatt megfordulhat a fejében, hogy véget is lehetne vetni ennek a kapcsolatnak. Ehhez anyagi problémák is társulhatnak, így aztán nem csodálkozhat azon, hogy a hangulata nem a legrózsásabb. Megeshet, hogy olyan változás következik be az életében, amely miatt átalakul a napi rutinja, és ez jó hatással lehet a biztonságérzetére is.

Bak

Nem könnyű önnel az élet. Igaz, hogy ön sincs egyszerű helyzetben, mert hirtelen olyan szituáció állhat elő, amelyet nem, vagy csak nehezen tud kezelni. Ha párkapcsolatban él, akkor most olyan dolgot tudnak a párjával megbeszélni, amelynek hatására a kapcsolatukat talán egészen más színben fogja látni. Akivel most hozza össze a sors, azzal rövid, de annál intenzívebb kapcsolata lehet. Roppant balesetveszélyes a hét, legyen óvatos!

Vízöntő

Átverésveszélyes a hét! De az is lehet, hogy önt pénzügyek terén a tisztánlátás messze elkerüli. Ráadásul a szerelemben is kevesebb most a szerencséje. Előfordulhat, hogy szakításra kerül sor. Ha ön szülő, gyermekének a körmére kellene néznie, mert csemetéje olyasmibe bonyolódhat, amit ön nem tart jónak. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, kollégával is mindent meg tud beszélni, ami főként az ön számára fontos.

Halak

 A szerelmi kapcsolatokban váratlan helyzet jöhet létre. Ennek során kellemes dolgok hangozhatnak el, olyan érzése lesz, mintha hájjal kenegetnék. Váratlan vallomás vagy hirtelen megvalósuló találkozás feldobottá teheti, egy rokonnal azonban összekülönbözhet. Ami el tud romlani, az el is fog, és nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének sem. A munkában sikeres lehet, igaz, a sült galamb nem fog a szájába repülni.