Amikor végre beköszönt a nyár, senkinek sincs kedve órákat a konyhában főzőcskézni, ezért mindannyian a gyorsan, egyszerűen megvalósítható fogásokat keressük. A tésztaételek többsége ilyen, főleg ha bevetjük a Bonduelle kész zöldséges szószait, illetve a pillanatok alatt megfőzhető, hüvelyesekből készített fusillit vagy pennét.

Legyen benne többféle szezonális zöldség, készüljön el kb. 25-30 perc alatt, és szívesen egye a család minden tagja – nálatok is ezek az ideális nyári ebéd kritériumai? Ha igen, akkor teszteld az alábbi receptgyűjteményben található tésztákat, amelyek nem csak finomak, de laktatóak is. Mutatunk vega és húsos verziókat egyaránt (a húsosból egyébként nyugodtan elhagyható a hús, úgy is szuper lesz), és tobzódunk a cukkiniben, a padlizsánban, illetve a paradicsomban is.

Azokra a napokra is van ötletünk, mikor nincs kedved/időd zöldségeket aprítani: használd a kész Bonduelle Légumio szószokat, és máris spóroltál egy csomó időt! Az egészséges étrendet követőnek pedig azt ajánljuk, tészta helyett próbálják ki a Légumio pennét, rigatonit és fusillit, ezeket 100%-ban zöldségekből készítik, és 7-8 perc alatt megpuhulnak. A gyerekek is szívesen megeszik őket, te pedig elégedett lehetsz, hogy teljes értékű ebédet varázsoltál az asztalra pillanatok alatt!