A Nők Lapja 2020/22. heti horoszkópja.

Kos 

Ha pénzről van szó, megeshet, hogy olyan bevétel üti a markát, amelyre nem számított, vagy amelyet titokban kellene tartania, mert most több lehet az irigy, gonosz ember a környezetében, mint általában. A szerelmi viszonyokban parázs vita alakulhat ki, míg a házasságokban, együttélésekben jobb, ha meg sem szólal. A munkahelyén megszorító intézkedésekre kerülhet sor, de az is lehet, hogy nem kapja meg azt, amire szüksége lenne.

Bika

Lehet, hogy olyan hír jut a fülébe, amelytől leeshet az álla. De az is megeshet, hogy egy kapcsolatnak sokat köszönhet, ezt öntse szavakba! Pénzügyei siralmasan alakulhatnak, ami miatt szorongóvá válhat, és emiatt talán nehezebben jön álom a szemére. Előfordulhat, hogy nem látja tisztán a jövőt, és ez nincs jó hatással a biztonságérzetére. Semmi sem tart örökké, ennek a helyzetnek is gyorsan vége szakadhat.

Ikrek

Hajlamossá válhat úgy viselkedni, mintha ön körül forogna a világ. Ám olyan szituáció jöhet létre, amely véget vet ennek az elképzelésének, és ön csak kapkodja a fejét. A munkában, megélhetésben alakulhat ki felemás helyzet. Megeshet, hogy új szabályhoz vagy új dologhoz kell alkalmazkodnia, és az is lehet, hogy a felettesét meg tudja győzni valamiről, ami önnek fontos. Egészsége megőrzésére fordítson nagyobb fi gyelmet!

Rák

Az utolsó csepp is belekerülhet abba a bizonyos pohárba. Egyszerűen torkig lehet a kialakult helyzettel, és valakit elküldhet melegebb éghajlatra. Megeshet, hogy olyan esemény történik, amely miatt nem látja kristálytisztán a jövőjét. A kapcsolatai között van olyan, amelynek a gyümölcsét leszüretelheti. Abban a közösségben, amelynek a tagja, olyan váratlan dolog történhet, amely miatt örülhet, hogy nem önnel esett meg.

Oroszlán

Megeshet, hogy olyan nehézséggel kell szembenéznie, amelyről talán azt gondolta korábban, hogy ez önt elkerüli. Netán valaki/ valami miatt megváltozhat a napi rutin, vagy olyan terhek nehezednek a vállára, amelyek miatt az életet nehezebbnek érezheti. Ám most előfordulhat, hogy ami valakinek kár, az önnek haszon. De az is megtörténhet, hogy hirtelen olyan lehetőség adódik, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania.

Szűz

A munkában, megélhetésben történhetnek nehezen kezelhető dolgok. Előfordulhat, hogy felettesváltásra kerül sor; a rangban ön fölött álló személyekkel szemben mindenképpen tartson két lépés távolságot! Így kerülheti el, hogy olyasmit tegyen, amivel önmaga alatt vághatja a fát. A házasságokban, együttélésekben a társa rokonaival kapcsolatban alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt a párja idegessé válhat. Legyen a segítségére!

Mérleg

A hét jelmondata: teher alatt nő a pálma. Az ön vállára is újabb terhek rakódhatnak. Lehet, hogy olyan szituációba kerül, amely miatt a kedélyállapota borúsabbá válik, aminek fő oka, hogy a jövője másként alakulhat, mint ahogyan azt tervezte, remélte. Elkeseredésre nincs oka, mert a gondviselés nem hagyja önt magára, és ami most lehetetlennek látszik, arról később kiderülhet, hogy lehetséges. Betegségből felgyógyulhat.

Skorpió

Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakul ki, amely miatt csodálkozásában leesik az álla. Előfordulhat, hogy a munkában, megélhetésben hangoznak el olyan mondatok, amelyek miatt feszültté válhat. Hiszen ez a helyzet megnehezítheti az ön életét is. Sőt, akár beteggé is teheti. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat. Lényeges, hogy beszéljen az érzéseiről, ezzel még a vitás dolgok is rendezhetővé válhatnak.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt akár búcsút is inthetnek egymásnak. Megeshet, hogy ebben a lehetetlen helyzetben szerepet játszanak a pénzügyek, vagy a társa, aki most nehéz szituációba kerülhet. Ne hozzon a héten döntést, várjon még egy kicsit, mert a dolgok később a kedve szerint alakulhatnak. Váratlan találkozás felvillanyozhatja, egy jó lehetőségre azonnal le kell csapnia.

Bak

Előfordulhat, hogy a héten torkig lesz mindennel és mindenkivel. Különösen a munkahelyén történhetnek olyan dolgok, amelyeket nehezebben tud kezelni. Megeshet, hogy valakit ki kell szolgálnia, vagy úgy érezheti magát, mint egy cseléd. Egy találkozás boldoggá teheti, vagy ha ön szülő, csemetéje állhat elő olyasmivel, aminek hatására örömében fülig érhet a szája. Olyasvalakivel találkozhat, akibe beleszerethet.

Vízöntő

Ha ön szülő, gyermekével nehezebben bír, nem tud hatást gyakorolni rá. Az is lehet, hogy a csemetéje miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia. A szerelmi viszonyok szakítópróba elé kerülhetnek, ami talán elkerülhetővé válna, ha nem lenne központi téma a pénz, és ön a kedvese segítségére sietne ebben a nehéz időszakban. Megeshet, hogy pihenésre, nyaralásra lenne szüksége, de ezt most talán nem engedheti meg magának úgy, ahogyan szeretné.

Halak

Talán azért válik szorongóbbá, mert egy személyre, aki mindennél fontosabb lehet önnek, nem tud hatást gyakorolni. Képtelen őt kihúzni abból a nehéz helyzetből, amelybe belekerült. Egy találkozás visszaadhatja azt az energiát, amelyet valakire elpazarolt. A rokonok között akad olyan személy, aki miatt bonyolulttá válhat az élete. De az is lehet, hogy a munkahelyén történő események viszik el az energiája nagy részét.

Fotó: Getty Images