A Nők Lapja heti horoszkópja.

Kos 

A héten kommunikációs problémák adódhatnak, ezért fontos, hogy ne csak világosan fejezze ki magát, hanem próbáljon meg higgadt maradni. Mert még az is lehet, hogy elkiabál valamit, vagy nem figyel, és félreérti másnak a szavait. Megeshet, hogy régi ismerős bukkan fel a színen, de az is, hogy a munkájában történik olyan változás, amely miatt kaotikusnak érzi a helyzetet. A szerelmi viszonyok sokkal szorosabbá válhatnak.

Bika

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert nincs belőle annyi, amennyi elég lenne. Tanácsos lenne szorosabbra húznia a nadrágszíjat, és csak arra kiadni, amire muszáj. Most kellene lebonyolítani olyan beszélgetést, mely a megélhetéssel, az egzisztenciával kapcsolatos. Előfordulhat, hogy a héten olyasvalaki siet a segítségére, akire nem számított. És olyasvalaki okoz csalódást, akiről ezt szintén nem gondolta volna.

Ikrek

Meg kell próbálnia koncentrálni, így kerülheti el a tévedést, vagy azt, hogy saját magát lehetetlen helyzetbe hozza. A munkában, megélhetésben elképesztőnek nevezhető szituáció jöhet létre, amikor nincs értelme, hogy felemelje a hangját. Ha ön szülő, előfordulhat, hogy a gyermeke miatt át kell szerveznie a napokat. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, illetve olyasmi is történhet, ami jó hatással lehet a jövőjére.

Rák

Ha egészségi problémája van, amint lehet, forduljon orvoshoz. Megeshet, hogy beavatkozásra kerül sor. Ha pénzről van szó, akkor a dolgok most nem úgy alakulnak, mint ahogyan szeretné. Lehet, hogy valami másként történik, mint ahogyan tervezte, és veszteség éri. Közben olyan bevétel is ütheti a markát, amelyről jobb, ha nem beszél senkinek. Szomszéd vagy testvér viselkedése miatt felmehet a vérnyomása.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy olyasmivel kell szembenéznie, amitől az életet bonyolultabbnak érzi. Amennyiben párkapcsolatban él, a viszonyuk még akkor is szorosabbá válhat, ha a társa éppen pénzügyi nehézségekkel küszködik. Ha önök szülők, megeshet, hogy a gyermek miatt alakul ki vita. Egészségére, testi épségére jobban kellene ügyelnie. Nem kedvez az idő bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézésének.

Szűz

A párkapcsolatokban előfordulhat, hogy az ön munkahelyén létrejövő helyzet miatt nehézzé válik kettőjük viszonya. Nagyon fontos, hogy ne mondjon olyat, amit később megbánhat, vagy amivel a felettesénél kihúzhatja a gyufát. Kollégával jól kijöhet, illetve lehet, hogy szenzációsnak nevezhető információ birtokába jut, ezt felhasználva előnyös helyzetbe hozhatja saját magát. Hazug személy miatt ne bosszankodjon!

Mérleg

Talán régi szerelmi kapcsolatban történhet olyasmi, ami bizakodóvá teheti. De az is megeshet, hogy olyasmi fordul elő, ami miatt a viszonyuk most szorosabbá válik. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, a terveit felül kellene vizsgálnia, mert van közöttük olyan, amiből nem lesz semmi, és ez már most látszik. A munkahelyén zavaros helyzet jöhet létre, de az is lehet, hogy kolléga miatt érzi csalódottnak magát.

Skorpió

Ami másnak kár, az önnek haszon. Előfordulhat, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznia, amelyek rengeteg energiáját elviszik, de az is lehet, hogy gyorsabban merül ki lelkileg és fizikailag egyaránt. Nagyon jól ért a manipulációhoz, a saját tervét úgy tudja előadni, hogy a másik személy azt hiszi, ez az ö ötlete. Mindez a felettesére is vonatkozik. A szerelem egén most viharfelhők gyülekezhetnek, szakításveszélyes a hét.

Nyilas

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt megkérdőjeleződik a viszonyuk jövője. Előfordulhat, hogy minderre azért kerül sor, mert élete párja nem látja a jövőjét, és ezért pesszimistábban gondolkodik. Ön azonban lelket tud önteni belé, ha akar! Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhat: remekül ért a pénzcsináláshoz. Rokon nem mond igazat, és valami elromolhat.

Bak

Még az is lehet, hogy a munkahelyén olyan hírek kelnek szárnyra, amelyek miatt csalódottnak érezheti magát, nem látja az ebből a helyzetből kivezető utat, és szorong. Ám a sors nem hagyja önt magára, és olyan helyzet teremtődik, amelyről talán el sem meri hinni, hogy mindez önnel eshet meg. Előfordulhat, hogy valaki nehéz helyzetbe kerül; legyen az illető segítségére, mert a karma törvénye működik, azt kapja vissza, amit ad!

Vízöntő

Az lenne a legjobb, ha elzárná a pénztárcáját, a bankkártyáját, így valamennyire elkerülhetné az anyagi veszteséget. Önhibáján kívül kerülhet olyan szituációba, amely viszi a pénzt. A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt a viszonyuk akár meg is szűnhet. De aztán rájöhetnek arra, hogy mennyire fontosak egymásnak, és a felismerés hatására a kapcsolatuk szorosabbá válhat. Talán most ön a ragaszkodóbb.

Halak

Még az is lehet, hogy most derül fény egy olyan dologra, amely miatt csalódottnak, kiábrándultnak érezheti magát. Senkit nem hibáztathat a történtekért, mert ön volt az, aki valamiről/ valakiről többet képzelt, álmokat szőtt. Amennyiben a munkahelyi problémákat hazaviszi, akkor a rokonai a segítségére lehetnek. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha valakivel szépen beszél, boldoggá teheti őt.

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja 2020/21. lapszámában jelent meg.

Fotó: Getty Images