Azt érzed, hogy úgy elrepült a tavasz, mintha nem is lett volna? Ahogy egyre fentebb kúszik a higanyszál, neked is eszedbe jutott már, hogy talán jó lenne néhány friss, mégis hozzáférhető árú darabbal kiegészíteni a ruhatárad, sőt az egész családét? Ha igen, akkor jegyezd meg ezt a szót: Inextenso.

Töltsd kényelmesen a napot!

Teljesen mindegy, hogy nyakunkba vesszük a várost, vagy egész nap ki se mozdulunk a lakásból, legtöbbünk számára a legfontosabb a kényelem. Ilyen megfontolások alapján frissült idén nyárra is az Inextenso by Auchan évente többször megújuló kollekciója. De persze arról sem kell lemondanod, hogy csinos légy, ha beszerzel innen pár darabot: a különböző vidám színű, mintás, lenge ruhákkal meg pólókkal egy csettintésre nyári tündért varázsolhatsz magadból.

Ruházat az egész családnak

Bermudák, leggingsek, shortok, szandálok, vászon- és balerinacipők – legyen szó otthoni ejtőzésről vagy egy könnyed sétáról ebéd után, az Inextenso mindenkinek, a gyerekeknek is tartogat megfelelőt minden körülményre. A szettek anyaga könnyű, az eleven színek virulnak a fényben, és persze nemcsak ruhák és lábbelik vannak a kollekcióban, de például fürdőruhák is a legkisebbeknek.

Galéria | 4 kép

Tehát ha pénztárcabarát áron szeretnéd laza és időtálló ruhákba öltöztetni magadat és a családot, vess egy pillantást az Inextenso by Auchan nyári katalógusára, mert ezeket a kombinációkat tényleg úgy találták ki, hogy bárki könnyen felruházkodhasson belőlük. Öltözködj nyáriasan, öltözködj önmagadnak!

A katalógust ITT találod.

Az akciós ajánlatok 2020.05.14-05.27. között, illetve a készlet erejéig érvényes, a hipermarket áruházainkban. A készlet áruházanként eltérő lehet. A feltüntetett ár darabár.