Receptek karantén idejére a Nők Lapja Konyhától.

Nálatok sem egyszerű úgy főzni, hogy mindenki megegye? Bolognai, húsleves, sajtszószos hús, lasagne, sült krumpli és csirke – ezek tuti befutók, és most azt is eláruljuk, miként készítheted el őket villámgyorsan.

A napi főzés a gyerekek, a többi házimunka és az otthonról dolgozás mellett sokszor meglehetősen nagy kihívást jelentenek, főleg ha a családtagok nem ugyanazokért a finomságokért rajonganak. Ha egyszerűsíteni akarod az életed a home office idején, szedd listába azokat az ételeket, amiket garantáltan mindenki szeret, és kínáld azokat akár heti-kétheti rendszerességgel. Senki sem fog érte morogni, ha a kedvence kicsit többször szerepel az étlapon, neked pedig nem kell naponta félórát azon törni a fejed, mi legyen a másnapi menü.
Receptgyűjteményünkben kicsik és nagyok favoritjait válogattuk össze – amikor több időd van, követheted végig a receptet, ha viszont rövidíteni akarsz egy kicsit a folyamaton, nézd meg a tippek rész alatt, mely MAGGI terméket tudod bevetni az időspórolás érdekében.

Kattints a receptekért és töltsd le gyűjteményünket!