Most egy kicsit mindenkinek rossz, de vannak, akik már tudják, mi a következő lépés (x)

Te lefekszel a járványnak és a nyomában loholó válságnak és kivársz, vagy már a következő lépésen gondolkozol? Esetleg folyton másoktól kérdezed, ők mire számítanak? Na és a személyes hőseidet megkérdezted már?

Dr. Edith Eva Eger tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták, ahol aztán elvesztette szüleit. Megmenekülve, felnőve a tengerentúlon azért lett pszichológus, hogy saját maga mellett másoknak is segíthessen megszabadulni a múltjuktól, a kudarcaiktól és a félelmeiktől. Elmúlt 90 éves, és most egy világjárvánnyal néz szembe.
Péterffy Tamás az ország egyik leggazdagabb családjába született egy orosz légitámadás alatt, de már szegénységben és számkivetettségben nőtt fel Budapesten. Amerikába üres zsebbel érkezett 1965-ben, ma mégis ő a világon élő leggazdagabb magyar. Most cégét, az elektronikus tőzsdézés úttörőjének számító Interactive Brokerst újra át kell kormányoznia egy válságon.
Presser Gábor huszonévesen négyszázezer néző előtt lépett fel Amerikában, de a sikert a Locomotiv GT-vel sosem tudta learatni külföldön. Nem adta fel, és nemrég felcsillant számára a remény, hogy majdnem öt évtizeddel később megismerheti egész Amerika: darabját, a Padlást a Broadway-en kezdték el próbálni. Aztán közbejött a járvány.

Te lefekszel a járványnak és a nyomában loholó válságnak és kivársz, vagy már a következő lépésen gondolkozol? Sodródsz a cunamival, vagy már gyártod a B-tervet?
A Forbes Legyél jobb! napján minden évben azért találkozunk, hogy együtt jobbá váljunk, fejlődjünk. Az egésznapos rendezvény vendégei idén is azok közül kerülnek ki, akik minden körülmények között képesek meglátni a lehetőségeket a problémák között. Mi, a Forbesnál is ilyenek vagyunk: a koronavírus-járvány közepette is megtaláltuk a módját annak, hogy a vendégeink által veletek együtt inspirálódjunk: találkozzunk online május 22-én!

Ha kíváncsi vagy rá, mit mond ösztöneink kontrollálásáról Orvos-Tóth Noémi, a kemény munka jelentőségéről Böjte Csaba, az újratervezésről Caramel, és milyen tanácsokat ad Edith Eva Eger, Péterffy Tamás vagy Presser Gábor, tarts velünk a Forbes Legyél jobb! napján! Részletek és jegyvásárlás a weboldalon.