Jövőlátók, szerelmi útmutatás és X-akták a Nők Lapja Ezotéria új számában

Természetfeletti jelenségek, suttogó kövek, telepatikus kommunikáció, felhőszobrászok, de mágikus ereklyék, sőt Amerika felfedezésének részletei is kibontakoznak legújabb lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk hozzá!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Az igazság odaát van! Mondta Scully és Mulder ügynök a nagy sikerű amerikai tévésorozatban, az X-aktákban. Annyira egyetértünk ezzel a szlogennel, hogy új sorozatunknak ugyanazt a címet adtunk, mint ami a tévésorozaté volt. Mi is természetfeletti jelenségek nyomába eredünk, de nem csak a szokásos parajelenségekkel foglalkozunk, mint amilyenek például a kísértetek, a déjà vu-élmények, a jóslások különböző fajtái. Hanem olyan különleges, ma még nem magyarázható dolgokat mutatunk be, mint a suttogó kövek, amelyek titkáról legfrissebb lapszámunkban lebbentjük fel a fátylat. A későbbiekben olyan izgalmas témákat boncolgatunk majd, mint az állatokkal való telepatikus kommunikáció, a megszállottság, vagy bemutatjuk a paranyomozókat, akik híres bűntényeket oldottak meg, és eláruljuk, a felhőszobrászok hogyan végzik természetfeletti tevékenységeiket.
Lapunkban a Vatikánban őrzött furcsa kincsekről, mágikus ereklyékről, bizarr tárgyakról is olvashat. Kiderül, miért tartják az alkimistákat, a mágusokat és a boszorkányokat a középkor igazi urainak. Izgalmas cikkben fejtegetjük, kik fedezték fel Amerikát még Kolumbusz Kristóf előtt…

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra, vagy vásároljátok meg a magazint digitális formátumban a digitalstand.hu/noklapjaezoteria oldalon.   

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!