A Nők Lapja heti horoszkópja.

Kos

Előfordulhat, hogy az esze úgy vág majd ezen a héten, mint a beretva. Netán egymást követik az események, és ön csak kapkod- ja a fejét. Hirtelen azt sem tud- ja, mihez kezdjen. Ha elszámol legalább tízig, akkor nem sieti el a dolgokat, nem tesz olyasmit, amit később megbánhat. Valaki azonban úgy hazudhat, mint- ha könyvből olvasná. Ha házas, társa nehéz helyzetbe kerülhet, talán még azt is sűrű homály fedi, hogy mit hoz a jövő.

Bika

Pénzügyek dolgában most nem áll a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy a saját hibájából veszteséget kell elkönyvelnie. Nem kedvez az idő az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseknek, halassza ezeket későbbre! Kedvez viszont az idő ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. A házasságokban, régi együttélésekben a társa olyan dologra is nyitottá válhat, amelyet korábban talán elutasított.

Ikrek

Még az is lehet, hogy a tisztán- látás ezen a héten messze elkerüli. Ezért azoknak a dolgoknak a megbeszélését, amelyeket fontosnak tart, amelyek kapcsolatban állnak az egzisztenciájával, a felettesével, érdemes len- ne elhalasztani. Megeshet, hogy olyan mondatok hangoznak el, amelyek miatt felemás érzései támadnak. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, vagy beteg lesz, ne aggódjon, mert jó kezekben lesz!

Rák

Hajlamossá válhat a problémákat magában tartani, ami miatt a hangulata nyomottá válhat. Sőt, ennek hatására egészségi gond is kialakulhat. Ha szavakba tudná önteni mindazt, ami foglalkoztat- ja, akkor az életét könnyebbnek érezhetné. Anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseknek kedvez az idő. Lehet, hogy valakinek a támogatására számíthat, ami a lehető legjobbkor jön. Ha ön szülő, gyermekével többet kellene foglalkoznia.

Oroszlán

Furcsa dolgok történhetnek ezen a héten, ami miatt a kedélyállapota változhat: hol borongósabbra, hol derűsebbre válthat. Még az is megeshet, hogy az események hatására változtatnia kell az elképzelésein, a céljain. Sőt, talán még az életén is, amely más kerékvágásban folytatódhat, mint eddig. Előfordulhat, hogy a tartalékokhoz kell nyúlnia. Ha párkapcsolatban él, akkor társa anyagi ügyeinek alakulása miatt jöhet létre feszültség.

Szűz

Olyan események történhetnek, amelyek miatt más színben lát- hatja a jelent és a jövőt is. Azon kívül, hogy alkalmazkodik a ki- alakult helyzethez, mást nem nagyon tehet. Olyan információ is eljuthat önhöz, amely bizakodóbbá teszi. Nem érdemes viszont a felettesének előadni az elképzeléseit, mert nem talál nála nyitott fülekre. A párkapcsolatokban megeshet, hogy a társa viselkedése miatt kissé csalódottnak érzi magát.

Mérleg

Nem kedvez az idő pénzzel, megélhetéssel, üzlettel kapcsolatos megbeszéléseknek. Illetve ne tervezgesse most a jövőt, mert a későbbiekben sok dolog másként alakulhat, mint ahogyan az jelen pillanatban látszik. Amennyiben ön jelenleg a munkanélküliek táborához tartozik, akkor bizakodjon, mert a dolgok rövidesen a kedve szerint alakul- hatnak. A házasságokban, régi együttélésekben a társa optimizmusa ragadós lehet.

Skorpió

Akkor lehet jobb a kedve, ha nem foglalkozik ezen a héten pénz- ügyekkel. Mert az életnek ezen a területén adódhatnak olyan nehézségek, amelyek miatt talán még az éjszakai álom is elkerüli. De az is megeshet, hogy vannak olyanok a környezetében, akik úgy viselkednek, mint az energia- vámpírok. A házasságokban, régi együttélésekben nagyobb lehet most az összhang, míg a szerelmi viszonyokban előfordulhat, hogy csalódás következik be.

Nyilas

A házasságokban, régi együtt- élésekben kommunikációs problémák adódhatnak. Az is lehet, hogy a környezetében több olyan személy van, akikkel nem ért egyet, és ez lehet az oka a hullámzó kedélyállapotának. Nem kedvez az idő ingatlannal, rokonsággal kapcsolatos ügyek intézésének. De az is megeshet, hogy valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Viszont az élet más területén olyan esemény történhet, amely elégedetté teszi.

Bak

Ha ön szülő, a gyermekével fontos dolgokról beszélgethetnek. Az is megeshet, hogy a csemetéje miatt nemcsak aggodalmaskodik, hanem büszkeséget is érez. Kollégával összekülönbözhetnek, megeshet, hogy kommunikációs zavarok lépnek fel, és ez teheti nehezebbé az életét. Ha megszűnik, vagy már nincs állása, akkor már nem kell sokat várnia, hogy a dolgok ezen a téren jóra forduljanak. A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet.

Vízöntő

A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amelynek következtében akár búcsút is inthetnek egymásnak. Ha ön szülő, a gyermeke miatt talán többet aggodalmaskodik, és mélyebben zsebbe kell nyúlnia. Anyagi ügyei zavarosan alakulhatnak, még az is lehet, hogy az életnek ezen a területén csalódottnak érzi ma- gát. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének, illetve egy régi is- merős felbukkanhat a múltból.

Halak

A tisztánlátás ezen a héten messze kerülheti. De az is lehet, hogy olyan dolgok jutnak a tudomására, amelyeknek kevés a valóságalapjuk, és ez tereli önt tévútra. Ám a nehézségek ellenére a dolgok jóra fordulhatnak, amihez nagyban hozzájárul az ön optimista szemlélete. Ha párkapcsolatban él, társa nehéz helyzetbe kerülhet, nagy szüksége lesz az ön támogatására. Szomszéddal, testvérrel jobban kijöhet.

A horoszkóp eredetileg a Nők Lapja 2020/20. lapszámában jelent meg.

Fotó: Getty Images