Az utóbbi hetekben hozzászoktunk ahhoz, hogy a lehető legkevesebb időt töltjük az otthonunkon kívül, és minimalizáljuk az érintkezéseinket.

Az online rendelések száma ezzel párhuzamosan növekszik – még az élelmiszert is házhoz rendeljük, azonban sokakban fel sem merül, hogy a vény nélküli gyógyszereket, vitaminokat, dermokozmetikumokat, babaápolási termékeket, vagy akár állatgyógyászati termékeket sorban állás nélkül, az internet segítségével vásárolják meg.

A BENU Gyógyszertárak webshopja kiváló alternatívát kínál a patikában kapható termékek megrendelésére, hiszen addig nézelődhetünk az online felületen, amíg csak kedvünk tartja, ráadásul alaposabban is utánajárhatunk a lehetőségeknek. Legyen szó allergiáról, külsődleges panaszokról, immunerősítésről, szépségápolásról, fájdalomcsillapításról vagy bármely más, vény nélküli termékről, a BENU webshop felületén egyszerű és biztonságos a kiválasztás és a megrendelés.

A webshop további előnye az is, hogy összegyűjtve láthatjuk a havi kedvezményes termékeket, átlapozhatjuk az akciós kiadványt, így összeköthetjük a kényelmes vásárlás és a gazdaságosság lehetőségét. A honlap világos szerkezete, a menüpontok átláthatósága jelentősen megkönnyíti a keresett termék kiválasztását, hiszen részletesen rá tudunk keresni az adott problémára.

A Gyógyászat menüpont alatt nem csak allergiára, de mozgásszervi-, szív-és érrendszeri-, bőr- és emésztési panaszokra is találhatunk segítséget, valamint keresgélhetünk a láz- és fájdalomcsillapítók, a megfázás tüneteit enyhítő termékek, az orr-, szem-, száj- és fogápolás kellékei közt is.
A vitaminoknak és immunerősítőknek szintén külön menüpontja van az oldalon, hiszen a kínálat óriási. A multivitaminok, a cukorkák, a gyógyteák, gyümölcslevek, gyógyvizek éppúgy megtalálhatók a palettán, mint a csont- és porcerősítők, a cukorbetegek egészségét, valamint a fogyókúrát támogató termékek.
Azoknak, akik kimondottan nőknek vagy férfiaknak szánt terméket szeretnének rendelni, a Hölgyek-Urak menüpontban érdemes keresgélniük. Legyen szó potencianövelésről, a fogamzás támogatásáról vagy éppen gátlásáról, intim higiéniáról, és akár olyan termékekről, amelyek átsegítenek a menopauza vagy az inkontinencia kellemetlenségein, a prosztata okozta panaszokon, rendkívül sok készítmény elérhető a webshopban.
Ki ne keresett volna már segítséget a dohányzásról való leszokáshoz, a kényelmes sportoláshoz, napozáshoz, fogyáshoz, vagy akár csak a mindennapok kisebb baleseteinek elsősegélyéhez? Ezekhez a célokhoz található támogatás az Életmód menüpontban, sőt, a jelen helyzetben igen fontos fertőtlenítőszerek is itt rendelhetők.
Ugyancsak külön csoportban válogathatnak a kismamák és a fiatal anyukák, hiszen a Baba-mama menüpontban szinte minden megtalálható, ami a babaváráshoz és a babaápoláshoz szükséges lehet, sőt a szoptatást segítő termékek mellett tápszerekre is leadható az online rendelés.
A Család és Szépség címszavak alatt olyan termékek találhatók, amelyek egyrészt az utazás során jelentkező problémákra való előzetes felkészülést teszik lehetővé, vagyis segítenek a hasmenés és a napégés kellemetlenségeit enyhíteni, és biztonságossá teszik a napozást, másrészt pedig a szépségápolás szinte teljes skáláját felsorakoztatják.
A BENU a család kedvenceire is gondol, az Állatgyógyászat menüpont alatt a kutyák, macskák egészségéhez szükséges termékeket lehet rendelni.

A gyorsaságot és kényelmet szolgálja, hogy a gyógyszertárak nagy része egyben átvételi pont is. Országszerte közel 200 gyógyszertárban van lehetőség átvenni az online megrendelt és a patikai dolgozók által összekészített rendelést, ezáltal minimalizálva a patikában töltött időt, és biztosítva azt, hogy a kívánt termékek elérhetőek. A foglalás beérkezése, majd a csomag összekészítése után értesítést küld a kiválasztott gyógyszertár (ez akár már 2-3 órával a rendelés leadása után is lehetséges!), ahol ezután kényelmesen átvehetjük rendelésünket.

Természetesen a házhoz szállítás lehetőségét is választhatjuk, amely 12 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes. A csomagot néhány munkanapon belül az ajtónkig szállítják.