A Nők Lapja és a nőklapja.hu főszerkesztőinek köszöntője.

Napjaink talán leginkább felkapott közhelye szerint csak a változás állandó: nem csak hogy szükséges az élethez; a változás – vagy nevezzük fejlődésnek – maga az élet. Igaz ez a hetvenéves Nők Lapjára is. Olvasóinkkal együtt átéltünk már számtalan örömöt, szembesültünk krízisekkel, nagy változásokkal. Az évtizedek alatt maga a Nők Lapja márka is fejlődött: ma már nem csak egy hetilapot jelent, hanem különböző havilapokból, különszámokból, széles tematikai palettából álló soktermékes univerzumot.
A Nők Lapja 1949-ben indult történelmében egy újabb mérföldkőhöz értünk: elindult a nőklapja.hu, és ezzel egy régóta dédelgetett, nagyon merész vágyálmunk válik valóra. Nagyon sok munka, gondolkodás, tépelődés előzte meg a nőklapja.hu indulását. Mennyiben legyen más? És miben azonos? Kik fogják olvasni? Új kollégánk, Libor Anita vezetésével egy új, önálló online szerkesztőség dolgozik majd a napi eseményekre reagáló, aktuális cikkeken, és a hetilapot kiegészítő digitális tartalmakon.
Kedves Olvasó! Ha teheted, keresd fel a nőklapja.hu oldalt: amit ott találsz, az a mögöttünk álló hónapok lelkes és megfeszített munkájának eredménye. Nagy része karanténban készült, nyakunkon ugráló gyerkőcökkel, befagyó videóhívásokkal, éjszakába nyúló ötletelésekkel, kreatív hullámhegyekkel és – nem titok – mélypontokkal fűszerezve.
A nőklapja.hu  – a magyar női magazinok piacán először –  digitális előfizetéssel lesz majd olvasható.  
A havi díjért cserében a hetilap összes cikkén felül még nagy mennyiségű naponta frissülő tartalom (cikkek, videók, vélemények, infografikák, archív cikkek) is hozzáférhető lesz majd.
Egy biztos: a lényeges dolgok nem változnak: a magazin – és most már a digitális kiadvány – oldalain továbbra is mindent meg tudtunk beszélni fiatalok és kevésbé fiatalok – együtt. A Nők Lapja ezek után is egy olyan fórum marad, ahol a nemzedékek értik és értékelik egymást, ahol szót értenek egymással. Izgatottak vagyunk, hogyan fogadják ezt az új felületet. Hiszen a Nők Lapja mindig is a nőkhöz és a nőkről szólt: ez a női közösség kap most egy új felületet, ahol végre korlátlanul együtt lehet. Várunk Téged is, csatlakozz hozzánk!