Röviden: azért, mert a nőklapja.hu legjavát csak előfizetéssel tudod olvasni. 

Kicsit hosszabban: azért, mert a nőklapja.hu freemium rendszerben működik, vannak rajta ingyenes (free) tartalmak és előfizetéssel olvasható (prémium) tartalmak. Akik nem regisztrálnak az oldalra, és nem előfizetők, azok csak az ingyenes tartalmakhoz férnek hozzá teljes egészében. És ezekből jóval kevesebb van. 

És akkor részletesen. 

A nőklapja.hu oldalon vannak cikkek, képek, videók, podcastok, ha megérkezel erre az oldalra, ezeknek csak a töredékét látod, mert az oldal legjavát előfizetéssel lehet olvasni.  De ha szeretnéd kipróbálni az oldalt mielőtt előfizetsz, erre is van lehetőség: egy egyszerű regisztráció után 5 előfizetői tartalmat megnézhetsz az oldalon, ezeket gyémánt ikonnal jelöljük neked a címlapon, hogy lásd, mire használhatod el ezt az 5 kattintást. 
Ha megtetszett, amit a regisztráció után láttál, akkor akár elő is fizethetsz: a havi előfizetésért cserébe annyi cikket olvasol el (podcastot, videót indíthatsz el, stb.) az oldalon, amennyit csak szeretnél. Az első hónap ára csak 300 forint, a második hónaptól kezdve 1490 forintba kerül az előfizetés. A havonta automatikusan újra megújuló előfizetést bármikor le lehet állítani. 

Ha már előfizettél, érdemes alaposabban körülnézni az oldalon:

  • FONTOS rovatunkban az aktuális tartalmak vannak, ezek előfizetés nélkül is végigolvashatók.
  • OLVASNIVALÓ rovatunkban a hosszabb, elmélyültebb anyagaink vannak, ezeket csak az előfizetőink tudják végigolvasni.
  • PODCAST rovatunkban a podcast adásaink vannak listázva: ezeket itt az oldalon, illetve a különböző aggregátoroldalakon (Apple, Google, Spotify) is megtalálod. Ingyen, előfizetés nélkül végig lehet őket hallgatni.
  • VIDEÓ rovatunkban a videóink vannak, ezeket csak az előfizetőink tudják elindítani.
  • SZERINTEM rovatunkban a véleménycikkeink, publicisztikáink, jegyzeteink olvashatók. 
  • HETILAP rovatunkban az előfizetők a nyomtatott Nők Lapja összes cikkét elolvashatják 2020. május 6-tól kezdődően.
  • RETRÓ rovatunkban a Nők Lapja hetvenéves archívumából válogatunk, mai szemszögből tekintve az akkori témákra, ezt előfizetett olvasóink tudják teljes terjedelemben végigolvasni. 

Összefoglalva, a nőklapja.hu-ra előfizetve: 

  1. Hozzáférhetsz a hetente megjelenő nyomtatott Nők Lapja minden cikkéhez.
  2. További extra tartalmakat olvashatsz a nőklapja.hu szerkesztőségétől: aktuális cikkeket, véleményeket, online műfajokban is (podcast, videó, infografika).

Hogyan lehet előfizetni a nőklapja.hu-ra?

1. Regisztrálj és a regisztráció után 5 előfizetői tartalmat kapsz ingyen! 

2. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra, így korlátlanul hozzáférsz naponta frissülő exkluzív tartalmainkhoz, ráadásul a Nők Lapja magazinban megjelenő cikkeket is elolvashatod online. Az előfizetési díj az első hónapban csak 300 forint, a második hónaptól 1490 forint, és havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg te le nem állítod az előfizetésedet.

3. Fizess elő a nőklapja.hu oldalra 3 hónapra, miközben a Nők Lapja magazint is házhoz visszük neked hétről-hétre 3 hónapon át 5490 forintért. Így havonta most csak 1830 forintba kerül neked a print + online előfizetés!