Szépítő megoldások 40 felett a Nők Lapja Szépség új számában

A külsőnkre, a testünkre nem csak akkor érdemes odafigyelni, ha normális kerékvágásban zajlik az élet, sőt! A karantén ideje alatt igenis adhat egy kis pluszt az, ha törődünk magunkkal kívül és persze belül is. Ebben nyújt segítséget az új lapszámunk.

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 12 kép

Otthon is

Hetek óta nem voltunk emberek között, nem találkoztunk a barátokkal, kollégákkal, a boltban maszk alá rejtettük az arcunkat. Csak a szűk család látta az elmúlt hónapban, milyen a smink nélküli arcunk. Frizura nincs, hajmosás viszont gyakran. A kezünk pedig érzi a rengeteg fertőtlenítést. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy elhagyjuk magunkat, sőt. A léleknek sem jó, pláne a párkapcsolatnak, ha egyszer csak feladjuk az igyekezetet. Anyukám mondta egyszer, ha egy nő minden hétköznap sminkben, illatosan, csinosan kilibeg a világba, majd szombattól hétfőig lepukkantan kanapézik a párja mellett, azzal azt üzeni a párjának, hogy mindenki másnak igen, csak neki nem akar tetszeni.
Magyar és külföldi sztárok egymással versenyezve tették ki a natúr, nosmink hashtages fotóikat a netre. Negyvenes, ötvenes színésznők vállalták a festetlen arcukat, de a bőrük ragyogó és a hajuk szép volt. Praktikákat, tanácsokat osztottak meg, hogyan lehet hónapokig fodrász, kozmetikus nélkül szépnek maradni. De nemcsak ők, hanem az otthon dolgozó, gyerekkel tanuló anyukák is írták a saját szépségápolási tippjeiket.
Mert ez idő alatt megtapasztaltunk néhány újdonságot, amit az elzártság nélkül nem tudtunk volna meg:

  • megoldjuk a bőrápolást otthon is, ha muszáj;
  • anyáink rengeteg természetes módszert ismertek, és ezek most is jól működnek;
  • bizony, be tudjuk festeni egyedül a hajunkat, igen, akkor is, ha sosem próbáltuk;
  • sokkal simább és kipihentebb a bőrünk, ha hetekig nem sminkeljük;
  • edzőterem nélkül is megy a mozgás;
  • szuper, tényleg hatásos otthoni maszkok vannak.

Ezzel a lapszámmal egy kis pihenőt hoztunk neked, tedd le a mindennapi munkát, keress egy nyugodt szobasarkot, ülj le, legyen egy kis időd magadra, tényleg csak magadra. Olvass érdekes interjúkat és a cikkeket, amiket neked írtunk: arcjógáról, bőrápolásról, feltalálókról, a legfrissebb kozmetikumokról, és persze sok új, szépítő kezelésről. Mert az élet nem áll meg, ma még itthon bezárva, gyerek a háttérben online életet él, a vacsora elkészítve, én pedig frissen festett körmökkel kopogok a gépen. A nyár nem marad el.

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Szépség 2020-as tavaszi száma április 24-től kapható! Most digitális formában is beszerezhetitek a digitalstand.hu oldalon.