Húsvét, Harrison Ford és a túlfogyasztás kérdése az új Nők Lapjában

Rendhagyó időket élünk, rendhagyó húsvét elé nézünk, de a jelenlegi világhelyzet nem szegi a kedvünket attól, hogy méltón ünnepeljünk. Mutatjuk, mire gondolunk!

A képre kattintva ízelítőt kaptok a lap tartalmából:

Galéria | 12 kép

Digitális húsvét

Amikor ezt a lapszámot terveztük, még valamikor februárban, nem sejtettük, hogy mire ténylegesen megjelenik a húsvéti Nők Lapja, milyen hatalmasat fordul majd a világ. Az ilyenkor megszokott tavaszi kifelé kukucskálás, a kitárulkozás helyett most ismét a befelé fordulás, a bezárkózás heteit éljük.
Embert próbáló ez az elszigeteltség. Hetek óta a mi szerkesztőségünk is otthonról dolgozik, csak digitálisan tartjuk egymással a kapcsolatot. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire tudnak hiányozni a kollégák: a napi rutinok, a közös gondolkodás… még az értekezletek is! Nehezek így a hétköznapok, mint ahogyan a ránk váró húsvét is az lesz. Vagy legalábbis más. Csak a szűk család, bezárkózva, nagyszülők, rokonok, locsolkodó barátok, a szeretteink nélkül. Hiszen lapot készíteni még csak-csak lehet telefonon, e-mailen, Sype-on, Viberen keresztül, de sonkát enni, a kertben tojást keresni, élvezni a tavaszi napsütést, a virágok illatát – hát, az csak a tágabb családdal együtt lenne teljes.
Kedves Olvasók! Ebben a lapszámban arra biztatjuk önöket, hogy még ezekben a furcsa, járvány sújtotta napokban is próbálják megtalálni az ünnep örömét. Öltöztessék ünneplőbe a lakást, fessenek tojást, főzzék meg a család kedvenceit, sütkérezzenek a napon! Hívják fel szeretteiket, osszák meg velük az ünnepet! Beszélgessenek, küldjenek fotókat, videókat! Mert az élet nem áll le, nem állhat le. Ha nem is a régi, kitaposott úton haladva, de mindig van folytatás.

Vékási Andrea, főszerkesztő

Ha előfizetnétek a nyomtatott magazinra, ne habozzatok, kattintsatok az mc.hu oldalra, és kövessetek minket FacebookonInstagramon, valamint YouTube-on is!