Utazzatok a mesés Keletre a Nők Lapja Ezotéria új számával!

Ízelítő a Nők Lapja Ezotéria 2020/2. számának tartalmából.

Náray Tamás, Brad Pitt, Einstein, dr. Eben Alexander, Marilyn Monroe, Lilith… Többek között velük is találkozhattok, ha fellapozzátok a legújabb Nők Lapja Ezotéria magazint, melynek lapjain a mesés Kelet titkaiba is betekintés nyerhettek. Jó olvasását kívánunk!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 12 kép

Kedves Olvasó!

Mindig különösen izgalmas olyasvalakinek a beszámolóját meghallgatni a túlvilágról, aki azelőtt szilárdan állt a realitások talaján, és az ezotériára csak legyintett, kissé gúnyos mosollyal az arcán. Elmondható, hogy aki megjárta a másik dimenziót, a visszatérte után nagy energiákat fektet abba, hogy az élményét minél több emberhez eljuttassa. Ilyen dr. Eben Alexander is. Az amerikai idegsebész egy betegség következményeként kómába került, amelynek folyamán megtapasztalta a másvilágot. Egészen pontosan a mennyek országát, ahol olyan benyomásai voltak, amelyek előtt még azok is meglepetten állhatnak, akik erről a témáról – többek között lapunkban is – már olvashattak. Dr. Eben Alexander olyasmit fedezett fel, ami megnyugtatóan hathat azokra is, akik félnek a haláltól. A Nők Lapja Ezotériának adott interjújában beszél arról, hogy milyen volt az angyalokkal és Istennel való találkozása, milyennek látta a felhők feletti világot.

Lapunkban továbbá a mesés Kelet világába kalauzoljuk önöket. Olyan izgalmas témákról tájékozódhatnak, mint például a csontváztáncosok, a köldöknézők vagy a tigrislovagok. Olvasóink beszámolnak a nagy sikerű Ezotéria Estekről, ezzel szeretnénk kedvet csinálni az ősszel újrainduló sorozatunkhoz.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!