Hadházi káposzta, selyemkendő, ráncok – Ünnepi beszélgetés Borbás Marcsival

Hiba volna azt gondolni, hogy a Gasztroangyallal csak ételekről lehet beszélgetni. Borbás Marcsi őszintén mesél munkáról, karácsonyról, az új hobbijairól és az öregedésről, de végül mindig visszakanyarodunk ahhoz, ami a legfontosabb: a család. Jónap Rita interjúja.

– Ritka, hogy valaki a becenevén készít komoly műsorokat. Te hogyan lettél az ország Marcsija?

– Érdekes, hogy ezt kérdezed! Pont most jártunk a Felvidéken, Gömörben forgatni, azon belül is a Barkóságban, ami a Borbás dinasztia fészke. Huszonhárom évnyi országjárás után fedeztem fel, hogy a Borbások között nagyon sok a Mária, és úgy becézik őket, hogy Marcsó. Az első műsorokban Borbás Máriaként szerepeltem, de egyre többen szólítottak úgy, ahogy a családom, a barátaim, és végül a szakmában is rajtam ragadt a Marcsi.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .
Ez is érdekelhet