Soha nem volt még ilyen ragyogóan szép a várandós Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas színésznő nem csak a boldogságtól ragyogott.

A 31 éves színésznőről csak néhány hete derült ki, hogy első gyerekével várandós, most a Ne nézz fel! (Don’t look up) című legújabb filmjének New York-i premierjén egy arany színű estélyiben jelent meg, amiben jól látszott a már eléggé gömbölyödő pocakja. 

A Netflixen december 24-én debütáló vígjáték igazi sztárparádénak igérkezik; az Oscar-díjas színésznő melett Leonardo DiCaprio játssza a másik főszerepet, de feltűnik még benne Meryl Streep, Timothée Chalamet, Cate Blanchett, Jonah Hill és Matthew Perry is. A filmet a Nagy dobást is jegyző Adam McKay rendezi, melyben Lawrence és DiCaprio egy csillagászpárost alakítanak, akik figyelmeztetni szeretnék az emberiséget egy közelgő üstökösre, amely elpusztítja a Földet.

Igazi sztárparádénak ígérkezik a Netflix legújabb filmje (kép: Getty Images)

Óvja a magánéletét

Lawrence és a műkereskedő Cooke Maroney 2019-ben kötötték össze az életüket, és az Éhezők viadala sztárjának képviselője szeptemberben a CNN-nek megerősítette, hogy a pár első gyereküket várja. Később, még abban a hónapban Lawrence arról nyilatkozott, hogy határokat szabott, hogy megvédje gyerekének a magánéletét. „Ha egy vacsorapartin lennék, és valaki azt mondaná: »Jó ég, terhes vagy!«, nem mondanám, hogy »Erről nem beszélhetek, hagyjál békén, te pszichopata!« De minden ösztönöm azt súgja, hogy a magánéletüket védjem, amennyire csak lehet” – magyarázta a Variety-nek adott interjúban.
Hozzátette, hogy bár hálás és izgatott, nem akarja, hogy bárki is úgy érezze, hogy szívesen látják a gyermeke életében, ami azzal kezdődik, hogy nem vonja be őket a magánéletének ebbe a részébe.

Lawrence, akit a Forbes 2015-ben és 2016-ban a világ legjobban fizetett színésznőjének nevezett meg, 2012-ben Oscar-díjat kapott a Napos oldal című filmben nyújtott alakításáért, amelyben Bradley Cooper oldalán játszott.

Forrás: CNN, Kiemelt kép: Getty Images