Mi vár rád 2020-ban, a Hold évében? Horoszkópodból kiderül!

Izing Klára frissen megjelent 2020-as Asztrológiai előrejelzés című könyvéből megtudhatjátok, mi mindent jósolnak a csillagok a Hold évére. Íme, egy kis ízelítő csillagjegyekre szabva!

Kos – Az egzisztenciális siker éve

A Hold évében figyelmed fókuszában a megélhetésed, boldogulásod állhat. Minden esély meglesz arra, hogy a jelenlegi munkádban olyan változás történjen, amely miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. A 2020-as esztendő roppant energikusan telhet, amikor még makacs betegségből is felgyógyulhatsz, illetve nem lesz előtted lehetetlen. Mindezek mellett Fortuna istenasszony támogatását is élvezheted.

Bika – A sorsforduló éve

A Hold évében egymást érhetik az olyan események, amelyekből valószínűsíthető, hogy az életedben sorsforduló következik be. Lehet, hogy ezek hatására változik a gondolkodásod. Mást tarthatsz fontosnak, mint eddig, és ez a nagy átalakulás olyan ösvényre terelhet, amelyen eddig még nem jártál. Annak ellenére, hogy nem szereted a változásokat, most mégis örülhetsz az újdonságoknak.

Ikrek – Az életmódváltozás éve

A Hold évében olyan átalakulások következhetnek be az életedben, amelyek arra utalnak, hogy az életmódváltozás esztendeje a 2020-as. Ami történik, az nem lesz ellenedre, hiszen ezen átalakulások hatására úgy érezheted, hogy az élet napos oldalán sétálgatsz. Mindennél fontosabbak lehetnek most a kapcsolatok, mert a protekciónak is sokat köszönhetsz. Ajánlott az ösztönökre is hagyatkozni, mert a megérzéseid nem csalnak meg.

Rák – A magánéleti változás éve

A Hold évében figyelmed középpontjában a magánéleted állhat. Sorsszerű találkozás, sorsszerű változás lehetséges, aminek következtében az életed más kerékvágásban folytatódhat, mint eddig. Mindezek mellett a munkában, megélhetésben is nagyobb erőfeszítéseket tehetsz, aminek beérhet a gyümölcse. A kapcsolatok terén azonban nem a kedved szerint alakulhatnak a dolgok, emiatt akár jó ismeretségek szűnhetnek meg.

Oroszlán – Az egészséges életmód éve

A Hold évében olyan változások lehetségesek, amelyek miatt a hétköznapjaid más kerékvágásban folytatódhatnak. Nagyobb figyelmet fordíthatsz egészséged megőrzésére, illetve, ha egészségügyi problémád alakulna ki, netán műtéti beavatkozásra kerülne sor, akkor minden a lehető legnagyobb rendben mehet. Olyan események is történhetnek, amelynek során megvalósulhat egy álmod is, amelyet talán már hosszabb ideje dédelgettél.

Szűz – A vágyak valóra válásának éve

A Hold évében rendkívüli kreativitás és termékenység jellemezhet. Eredeti ötleteid lehetnek, amelyek megvalósítására a sors nemcsak a közeli jövőben, hanem ebben az esztendőben is lehetőséget kínálhat. Nem kell olyan keményen megdolgozni a pénzért, mint korában, többször lógathatod a lábad, és egyszerűen csak élvezheted az életet. A családi életedben is olyan átalakulás történhet, amelynek következtében változhat az eddigi rutin.

Mérleg – A családi változások éve

A Hold évében figyelmedet a családtagokra fordíthatod. Minden esély megvan arra, hogy kimondod a boldogító igent. Ez akkor is megtörténhet, ha jelenleg párkapcsolatban élsz, mert a sors olyan személlyel hozhat össze, aki miatt régi partneredet akár el is hagyhatod. 2020-ban megteremtheted álmaid otthonát is. De az is lehet, hogy kihagyhatatlan ingatlanügyletet viszel végig.

Skorpió – A gyümölcsöző kapcsolatok éve

A Hold évében minden hangsúly a kapcsolatokon lehet, hiszen ennek hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet látva a környezetedben többen úgy gondolhatják, neked csak megszületni volt nehéz. A meglévő ismeretségek mellett új találkozásra is sor kerülhet. Az új kapcsolatoknak köszönhetően az élet több területén gondolkodhatsz másként. Hatására olyan átalakulások kezdődhetnek, amelyek nagyon is a kedvedre lehetnek.

Nyilas – Az anyagi változások éve

A Hold évében minden figyelmed az anyagiakra irányulhat. Nemcsak nagyon jó érzéked van a pénzcsináláshoz, hanem a Teremtő támogatását is élvezheted. Ugyanis sorra olyan helyzetekbe kerülhetsz, amelyek hatására a bankszámládon az összeg hízásnak indulhat. Megeshet, hogy olyan beruházásra kerül sor, amelyet nem terveztél, és amely nagyon jó befektetésnek bizonyul.

Bak – Az újjászületés éve

Minden idők egyik legjobb éve lehet a 2020-as, mert olyan eseményekben bővelkedhetsz, amelyek hatására szerencsésnek érezheted magad. A legrégebbi vágyakat teljesítheti a sors, és olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel kölcsönösen kiegészíthetitek egymást. Sikereid nyomán úgy vélheted, az egész életed kiszélesedik, kitágul. A múltat magad mögött hagyhatod, és a jelenre koncentrálhatsz.

Vízöntő – A magánéleti változások éve

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint a Hold évében: az életben csak egyetlen dolog állandó, maga a változás. Te is megtapasztalhatod, hogy milyen sok minden változik, amelyek közül a legfontosabbak a magánéletedben bekövetkező új helyzetek. Meglepetten veheted tudomásul, hogy teljes mellszélességgel harcolhatsz a szeretteiért, és szinte mindent az ő akaratuknak rendelhetsz alá. Ám ez nem esik nehezedre.

Halak – A szeretet éve

A Hold évében többször érezheted úgy, hogy a lelked csordultig van szeretettel. Megtapasztalhatod, hogy milyen csodálatos szeretni és szeretve lenni. Talán ez lehet az oka annak, hogy olyan személyekkel is ki tudsz jönni, akikkel korábban még nézeteltérésed is lehetett. Meg tudsz bocsátani, és képes leszel felejteni is. Ennek hatására úgy érezheted, mintha te lennél az állatövben a kiemelt jegy, akit Isten a tenyerén hordoz.

 

Szöveg: Izing Klára

Nyitókép: Getty Images