Önismereti elmélyülésre hív az Everness Indián Nyár Fesztivál (X)

Idén szeptember 12. és 15. között újra elcsendesedik a Balaton partja. Az Everness Indián Nyáron előadások, tudatos műhelyfoglalkozások, hangfürdők, jóga, tánc és akusztikus koncertek is várják az érdeklődő közönséget. Ha tehetitek, ne hagyjátok ki!

Ebben a négy napban igazi őszváró eseményen vehettek részt, ha ellátogattok Fonyódra, a Napsugár Kempingbe. A rendezvény Európa legnagyobb önismereti fesztiváljának nyárutó eseménye, melyre a szervezők idén is megtartották a csodálatos Balaton parti helyszínt.

„Ötödik alkalommal hozzuk el ennek az elvonulás-jellegű kis fesztiválnak a különleges hangulatát közönségünknek, melyhez ezúttal új helyszínt találtunk. – mondja Klein Csaba, az Everness fesztiváligazgatója. A koncepció mentén idén is több színtéren folynak majd párhuzamosan a programok és számos önismereti módszert mutatunk meg. A könnyedebb előadásokon és mélyrehatóbb workshopokon át az elrévedő hangutazásig válogathatnak vendégeink.”

A fellépők között lesz többek között Gregory Chevalier holisztikus szemléletű kortárs táncos, aki kontakt improvizációval segít majd befelé figyelni, de meghallgathatjátok Dr. Karafiáth Balázs előadását a félelmek legyőzéséről vagy éppen meditálhattok Kiss Balázs Kunóval az örömteli jövőért.

Mindezek mellett a zene hullámain lovagolhattok a Lanou nép-, és világzenei chill hangzásával és tovább áramolhattok az Earth Jam csodálatos szinergikus hangszerelésű improvizációival.

Hogy miért érdemes ellátogatni a fesztiválra a felsoroltakon kívül? Röviden: elmélyülés, felejthetetlen élmény és hangulat.

További információkat a fesztiválról az Everness weboldalán vagy az esemény Facebook-oldalán találhattok.