Csillagfejtés és az asztrológia tanulmányozása a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Legújabb számunkban a csillagok nyomába eredünk: vajon miért ennyire népszerű a horoszkóp napjainkban és milyen asztrológiai rendszerek irányítják a mindennapokat a világ különböző szegleteiben? Mindezek tanulmányozása mellett foglalkozunk a gyaloglás jótékony hatásaival és utánajárunk a finnek boldogságának is. A magazint július 17-től keressétek az újságárusoknál!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva! 

Galéria | 12 kép

Csillagfejtés és az asztrológia tanulmányozása a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Csillagfejtés és az asztrológia tanulmányozása a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Fotó megosztása:

Kedves Olvasó!

A megkérdezett újságolvasók 80 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a horoszkópot lapozzák fel elsőként, ha magazin kerül a kezükbe. A horoszkópok mindig is népszerűek voltak, habár a középkorban az egyház nem nézte jó szemmel az asztrológiát. Igaz, az előkelőségeket ez sem akadályozta meg abban, hogy csillagfejtő segítségével fürkésszék az égboltot. A két világháború között pedig óriási fejlődésnek indult ez a tudományág. A csillagfejtés nemcsak annak köszönheti népszerűségét, hogy az általános műveltséghez tartozik, hogy valaki tudja, milyen állatövi jegyben született. A horoszkóp által jobban megismerhetjük önmagunkat, hatására könnyebben szembenézhetünk a hibáinkkal, gyengeségeinkkel. Ám az asztrológia azért is éli napjainkban a reneszánszát, mert sokan bizonytalanságban érzik magukat. Rendkívül fontos kérdés tehát, hogy mit hoz a holnap.

Legújabb lapszámunkban az asztrológia tanulmányozása mellett eláruljuk, hogy tehetünk jót a szervezetünkkel, ha egy kicsit gyalogolunk. Illetve megtudhatjuk, mitől boldogok a finnek, és az ő tippjeiket hogyan építhetjük be a saját életünkbe.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!