Lapozz bele! Újragondolt esküvő, Elton John és plasztikai beavatkozás pro és kontra az e heti Nők Lapjában

Ezen a héten nemcsak esküvőzünk: elgondolkodtató és könnyedebb olvasnivalókkal is készültünk nektek, hogy a nyári napok még kellemesebben teljenek.

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 8 kép

A nagy nap

Az esküvő témája a legtöbb hölgyet nem hagyja hidegen, egyszer (szinte) mindenki szeretné átélni, hogy kimondhassa a boldogító igent. És ahogy ma már mindenkinek mindenről markáns véleménye van, a házasodási szokásokban is nagy az eltérés. Van, aki kidobott pénznek tartja az esküvőre szánt összeget, mások pedig bármennyit áldoznának, hogy emlékezetes legyen a nagy nap. Divat ma már esküvőszervezőt fogadni, aki leveszi a terheket a pár válláról, ami egyébként sok konfliktust okozna. A kutatások szerint egy dologban nagyjából mindenki egyetért: emlékezetes napot szeretne. Az, hogy az eskütétel egy kis kápolnában, a tengerparton vagy egy bazilikában történik, a meghívottak száma öt vagy ötszáz, ma már egyenértékű. Azért nem árt közben szem előtt tartani az eredeti célt, ami mintha úgy tűnne, hogy a nagy „felhajtásban” kicsit elvész… Hogy ez egy életszövetség, amelyben nem lesznek mindig látványosak a díszletek, és talán nem úgy történik minden, ahogyan előre elképzeltük. Lapszámunkban több olyan élettörténetet is olvashatnak, amelyekben igen sok vargabetű volt: említhetném máris Elton Johnét, aki egy önéletrajzi ihletésű filmben meséli el boldogtalanságát, bár – saját elmondása szerint – happy end lett a vége. Megházasodott, és családot alapított.

A drog és az alkohol az ő életét sem kerülte el, ahogy egy másik interjúalanyét sem, aki szintén a poklok poklából jött vissza, és ma szociális munkásként dolgozik, drogprevenciót tart, szülőkben tartja a lelket, amikor aggódnak a fiatal gyermekük sorsáért. Vajon mi az, ami megvédheti őket az igazán fenyegető veszélyektől? A szülői szeretet, a példa, amit otthonról hoztak, a beszélgetések, a közös élmények és a figyelem – ebben egyetértenek lapszámunk alanyai. Szívből kívánok sok közös, tartalmas élményt a nyárra mindenkinek!

Eszes Andrea, vezetőszerkesztő

Ha előfizetnétek a nyomtatott magazinra, ne habozzatok, kattintsatok az mc.hu oldalra, és kövessetek minket a Facebookon, Instagramon, valamint YouTube-on is!

Fotó: Archív, Getty Images