Kezdődhet a nyár! Kikapcsolódás a Nők Lapja Évszakok új számával

Nyaralás, kikapcsolódás, izgalmas olvasnivalók, mi kell még? Idén 164 oldalas Nők Lapja Évszakokkal jelentkezünk, melyben jobbnál jobb cikkeket és interjúkat találtok.

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 17 kép

Kezdődhet a nyár

A mai gyereknek ritkán jut eszébe „rendes” szakmát mondani, ha megkérdezik, mi lesz belőle nagykorában. Nem vonzó számára az ügyvédi, tanári pálya, a pár éve még menő szakmák sem jönnek be neki. Ami viszont igen, az a jutyuberkedés, mesélni egy kamera előtt viccesen vagy komolyan, és így hírnevet szerezni. Arra gondoltunk, megkérdezünk néhány gyereket, hogyan látja a felnőttkorát, és kellemes meglepetésként elég széles skálán mozogtak a válaszok (34. oldal).

Minden lapzártakor téma köztünk, hogy a kollégák merre jártak, milyen érdekes interjúkat készítettek, csillogó szemmel mesélik az élményeket egy különösen karizmatikus interjúalanyról, vagy az aktuális témát, aminek utánajártak. Ebben a hónapban két különleges és nagyon elgondolkodtató beszélgetést írtunk meg, Pataki Zita és Finy Petra interjúja nem csak a készítőknek marad emlékezetes…

Csodálatos napot töltött stábunk a Dunakanyarban, ahol egy szépséges nyaralóban fotózhattuk a lakberendezést (102. oldal), és izgalmas helyszíne volt a cirkuszos riportnak is. Mivel ilyenkor még nem mindenki tudja a nyaralása úti célját, ezért ajánlunk néhány olyat, amelyekre kevesen gondolnak: a hűvös, északi városokat (138. oldal), ahol az emberek ritkán küzdenek hosszan tartó kánikulával.

História rovatunk az egyik személyes kedvencem, most a történelem nagy szélhámosairól olvashatunk benne (110. oldal).

A nyár éppen elkezdődött, tele vagyunk tervekkel, nézegetjük a térképet és az időjárás-előrejelzést, visszaszámolunk a szabadságig. Kívánom, hogy pont olyan legyen a nyaralás, ahogy eltervezték, olyan idővel és olyan programokkal.

Kellemes nyarat, jó olvasgatást!

Akovács Éva, főszerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett a Nők Lapja Évszakok digitális változatára is előfizethettek!

Kövessetek minket a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on is!

Fotó, illusztráció: Archív, Getty Images