Kapcsolj ki! Szilveszteri koncertekkel, népzenével vagy egy kultikus filmmel

Pár nap és véget ér az év, aminek az elbúcsúztatását, valamint a közelgő esztendő érkezését valószínűleg mindannyian méltó módon szeretnénk megünnepelni. Ehhez hoztunk most nagyszerű ötleteket.

Jazz Szilveszter a Budapest Jazz Clubban

Ha kedvelitek a jazz zenét és szívesen töltenétek a szilveszter estét egy nagyszerű klubban, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a műfaj hazai képviselőinek hangulatos koncertjét, a hajnalig tartó Jam Sessiont és a különleges gasztronómiai fogásokat sem! Azt est során fellép majd a Bágyi Balázs New Quartet Pocsai Krisztával, a Trio Midnight Harcsa Veronikával és az Oláh Kálmán Jr. Quartet is. Éjfélkor pedig természetesen a koccintás sem marad el. Induljon az új év egy remek jazz party-val!

Az eseményről itt tudhattok meg még többet.

Helyszín: Budapest Jazz Club – 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.

Időpont: december 31. 21.00

Dallamos szilveszter a Budapest Bár zenekarral

Remek bulira hív idén szilveszterkor a Budapest Bár zenekar, ahol nagyszerű hangulattal és felemelő dalokkal ünnepelhetitek az eseményt. A kétórás koncerten saját számok és feldolgozások is felcsendülnek majd Kiss Tibor, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián és Behumi Dóri énekesek közreműködésével. Ott a helyetek, méghozzá ünneplőben!

További információk itt.

Helyszín: MOM Kulturális Központ – 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Időpont: december 31. 19.00

The Beatles – Egy nehéz nap éjszakája az Urániában

A fővárosi filmszínházban idén egy kultikus banda kultikus filmjével búcsúzhattok el az évtől. A digitálisan felújított mozi vetítése kihagyhatatlan esemény a Beatles-rajongóknak! A film nyomon követi a négy srác egy napját, azt a napot, amikor már utolérte őket a hírnév, de elhatározzák, hogy 24 órára belekóstolnak a szabadságba. Vajon sikerül nekik elrejtőzni a rajongók, a sajtó és a menedzserek elől? Töltsétek a gombafejűekkel ezt a különleges estét!

Az eseményről bővebben itt olvashattok.

Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház – 1088 Budapest, Rákóczi út 21.

Időpont: december 31. 20.00

Fergeteges szilveszter Miskolcon

Búcsúztassátok akár Miskolcon az óévet, méghozzá egy hangulatos városi mulatsággal! A meleg ruhára szükség lesz, de ami biztosan fűt majd titeket az a sok sztárfellépő, a látványos fény- és tűz show, a finom ételek és forró italok, valamint a közösségi élmény. Megnézhetitek többek között a Budapesti Operettszínház előadójának, a miskolci születésű Veréb Tamásnak a produkcióját, de bulizhattok a Follow The Flow koncertjén, vagy az őket követő DJ-k buliján is. Éjfélkor újévi show-val várnak titeket a szervezők.

Az eseményről itt tudhattok meg még többet.

Helyszín: 3530 Miskolc, Szent István tér

Időpont: december 31.

Folk Szilveszter a Fonóban 

Az ország legnagyobb folk szilveszterén vehettek részt idén a Fonóban. Óriási táncház, finom vacsora, az Erdőfű zenekar, valamint erdélyi vendégeik gondoskodnak majd a felejthetetlen hangulatról. Ha szeretitek a népzenét, megkóstolnátok a fürjtojást, netán a gyömbéres sült csülköt, majd ezután még táncra is perdülnétek, akkor az év utolsó napján válasszátok ezt a programot!

A programról itt tudhattok meg még többet.

Helyszín: Fonó Budai Zeneház – 1116 Budapest, Sztregova u. 3.

Időpont: december 31. 20.00

 

Összeállította: L. J.

Nyitókép: Thinkstock

Képek: a rendezvények oldalairól