Mindannyian erről álmodunk. Egy olyan igazi mesebeli karácsonyról, amikor szenteste hatalmas pelyhekben hullik a hó, és karácsony reggelén vidáman viháncoló gyerekek szánkóznak a ház előtt, mi pedig kortyolgatjuk a forró, habos kakaónkat.

Az ilyen idilli pillanatok azonban nagyon ritkán következnek be. Már évek óta nem a karácsony a hóesés időszaka. Hideg és fagy persze van, de kövér hópelyheket már régen láttunk. Azért ne szomorkodjunk, nem a hópihék hozzák el az ünnepet. Az ünnep bennünk van, és a szeretteinkben.

Nem attól lesz szép a Karácsonyunk, hogy kint, álomszerűen hullik a hó, bent pedig pattog a kandalló tüze. Attól lesz szép, hogy együtt vagyunk és, hogy szeretjük egymást. Attól lesz, hogy időt és energiát nem kímélve megpróbálunk egymásnak örömet szerezni és csodás időt tölteni együtt.

Az egész adventi időszakot éljük meg. Gondoljunk azokra, akik fontosak számunkra és élvezzük azt, amink van. Ha hó helyett csak sár jut, tegyünk csodás világítást az ablakunkra, és amikor ránézünk, képzeljük oda a hópelyheket.

Az idilli forró habos kakaó sem mindig tökéletes. Nem azért mert nem elég édes, és nem is azért mert nem elég habos, hanem azért mert érzékenyek a fogaink.

Ha belegondolsz az adventi forraltborozásba, a karácsonyi forró kakaózásba, vagy az újévi korcsolyapályán osztogatott „menzateába” a lábujjadig érzed a nyilallást?
Akinek már volt gondja az érzékeny foggal, az pontosan tudja, hogy milyen erőteljes az a fájdalom, ami meleg vagy hideg hatására végigfut rajtunk.

A fogérzékenység oka, hogy a dentin felszínre került. Ez a fogzománc alatti puhább anyag. Számtalan apró lyukacska található benne, amelyek közvetlenül a fog közepében levő ideghez vezetnek – ez az oka annak, hogy a forró és hideg is fájdalmat okoz. De ennek sem kell így lenni.

Az ÚJ Sensodyne Extra Whitening fogkrém a segítség!

– érzékeny fogú emberek számára kifejlesztve
– eltünteti az elszíneződéseket és fehéríti a fogfelszínt
– napi kétszeri használat mellett hosszan tartó védelmet biztosít a fogérzékenységgel szemben
– napi kétszeri használat mellett egy hagyományos fogkrém minden előnyével rendelkezik

Így már lehet idilli a karácsony. Lehet, hogy nem a táj fehérsége hozza el a fehér karácsonyt, hanem a mi hófehér mosolyunk, amit a szeretteinknek nyújtunk. Az Új Sensodyne Extra Whitening fogkrém segít abban, hogy olyan karácsonyunk legyen, amilyet csak szeretnénk.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest, Pf., 586. Tel.: +36 1 225 5800 www.sensodyne.hu A védjegyek tulajdonosa vagy engedélyezett használója a GSK vállalatcsoport. CHHU/CHSENO/0093/18c