Kapcsolj ki! Vass Virág könyvbemutatóján, adventi vásáron vagy éppen gesztenyefesztiválon

Bizonyára már ti is érzitek azt, hogy egyre közeledik a karácsony. Sok üzlet kirakatát díszítik fényes girlandok, már itt-ott felcsendülnek az ünnepi dallamok is, és világszerte elkezdődtek az adventi vásárok. Ha kinti programra vágynátok, nem árt a hangulatos vásárokon körülnézni vagy menjetek gesztenyefesztiválra! Ha pedig inkább bekuckóznátok a meleg szobában, társaságnak válasszátok Vass Virág legújabb könyvét, de csak azután, hogy elmentetek annak bemutatójára! :)

Vass Virág: Az örökké rövid története – Könyvbemutató és közönségtalálkozó

Vass Virág könyvbemutató

Magazinunk egyik állandó szerzőjének legújabb kötetét a Kádár-korszak egyik legsikeresebb manökenjének rendkívüli életútja ihlette, amelyet beárnyékolt a történelem és a hidegháború komor valósága. A regény bepillantást enged a ’70-es, ’80-as évek szocialista és nemzetközi divatvilágának kulisszatitkaiba, Budapest, Párizs és New York pezsgő mindennapjaiba. A regény születéséről, a divatvilág érdekességeiről Oláh Andrea újságíró moderálásával Vass Virág, Diós Kati, egykori modell és Epres Panni manöken, divatmodell beszélgetnek november 22-én a Société Budapestben! Ott a helyetek!

Részletek az esemény Facebook-oldalán!

Időpont: 2018. november 22. 16:30

Helyszín: Société Budapest, 1051, Budapest, Sas utca 15.

20. Adventi és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren

Adventi vásár

November 9-én megkezdődött Budapest évadzáró téli fesztiválja, a Vörösmarty téri Adventi Vásár. A január elsejéig nyitva tartó forgatagban magas minőségű kézműves és gasztronómiai termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal várnak benneteket. Az évente több százezer látogatót vonzó esemény Európa 10 legszebb vására között jegyzett. Többek között ezért is kár lenne kihagynotok!

Részletek az eseményről ITT!

Időpont: 2018. november 9.- január 1.

Helyszín: 1051, Budapest, Vörösmarty tér

Budai Gesztenyefesztivál

budai-gesztenyefesztival

Szeretitek a gesztenyét? November 17 – 18. között látogassatok el a XII. kerületi Gesztenyés kertbe, mivel itt rendezik meg az idei Budai Gesztenyefesztivált. Lesz ingyenes kisgyermek vidámpark, kézműves játszóház és természetesen faszénen sült gesztenye is minden mennyiségben. Ha szeretitek a hasatokat, akkor készüljetek, mert a gesztenyés kürtőskalácson, fánkon, rétesen, süteményeken kívül még lángost és sok-sok csokoládét is ehettek majd!

További részletek az esemény Facebook-oldalán!

Időpont: 2018. november 17-18.

Helyszín: 1123, Budapest, Jagelló út 1-3.

13. BabaMama és KidExpo

babamama

A november 16-án a Budapest Sportarénában megnyitó BabaMama és KidExpón babakocsi kalandparkkal, fedett sípályával és most először Apuka standdal is várnak benneteket. Az ország legnagyobb várandósoknak és kisgyermekes szülőknek szóló rendezvényén interaktív játszóházzal és egy igazi családi nappalival is meglepnek a szervezők, de ezeken kívül nagyon sok érdekes előadást és tanácsadást is meghallgathattok. Az Expó történetében idén először hazai tervezők izgalmas kreációiból is összeállítottak egy design baba-mama blokkot, amelyben jó lesz gyönyörködni a kismamáknak!

További információ, jegyelővétel és részletes helyszíni program a www.babamamaexpo.hu és a www.kidexpo.hu weboldalakon!

Időpont: November 16-18. 10:00 – 18:00

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143, Budapest, Stefánia út 2.

Téli csészényi vásár

csészényi vásár

Egy pohár fűszeres forralt bor vagy forró csoki társaságában szemezgethettek a különleges és szemet gyönyörködtető karácsonyi dekorációk és kiegészítők közül november 22-én a Budapest nyolcadik kerületében található Görbe Bögre Kávézóban. Már most érdemes szólnotok a programról a legjobb barátnőtöknek is, hiszen ez egy igazán remek alkalom lehet arra, hogy a nézelődés közben mindent megbeszéljetek!

Részletek az esemény Facebook-oldalán!

Időpont: 2018. november 22. 17:00 – 21:00

Helyszín: Görbe Bögre, 1085, Budapest, Rökk Szilárd u. 3.

Összeállította: D. E.
Fotók: az események oldalairól