Mágia és angyalvarázslat a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában!

Mi vár ránk a Merkúr évében? Milyen sokféleképpen vehetjük hasznát a mágiának a hétköznapokban? Mitől olyan különlegesek a szent kutak és a tiszta vizű források? Hogyan kérjünk a természetfölötti hatalmaktól? Többek között ezekre a kérdésekre is választ találtok a Nők Lapja Ezotéria legújabb lapszámában!

„Lapozzatok” bele a magazinba!

A mágia mindig fontos szerepet játszott az emberiség életében. Ahogyan az ősi időkben, éppen úgy a jelenben is sokan fordulnak a láthatatlan világ lényeihez, hogy a segítségüket kérjék céljaik elérésében, illetve így remélnek megoldást a gondjainkra. Ám nem mindegy, hogyan kérünk a természetfölötti hatalmaktól, miként fogalmazzuk meg hozzájuk szóló mondatainkat.

Lapunkban áttekintjük az emberiség mágikus hagyományait. Eláruljuk például azt is, hogyan idézték meg a középkorban az angyalokat, és hogyan tehetjük ezt a 21. században. Bemutatjuk az alaprítusokat, ezek segítségével a kezdők is kapcsolatot teremthetnek a végtelen jóságú lényekkel. Tanácsokat adunk ahhoz, hogyan alakíthatjuk ki a mágikus önvédelmünket, és leírjuk, mi a különbség a fekete és a fehér mágia között.

Összeállításunkkal olyan utazásra invitáljuk önt, kedves Olvasó, amellyel fellebbenthetjük az okkultizmus fátylát, és világossá válhat, milyen sokféleképpen vehetjük hasznát a mágiának a hétköznapokban.

Legfrissebb lapszámunkban olyan izgalmas témákat boncolgatunk még, mint például mi történik a mennyországban, amikor az év legszebb ünnepét üljük a Földön.

Valójában ki is a Mikulás, és a kedvenc meséinknek milyen ezoterikus üzenete van?

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!