69 éves a Nők Lapja! Születésnapi összeállításokkal várunk és ’56-ra emlékezünk legújabb lapszámunkban

69 év hosszú idő. Megszámlálhatatlan mennyiségű cikk és összeállítás született a lapba az elmúlt évtizedekben, rengeteg fantasztikus kollégával dolgoztunk és dolgozunk együtt a mai napig, mégis, amire a legbüszkébbek vagyunk, azok ti vagytok, az olvasóink. Köszönjük, hogy ennyi ideje velünk vagytok! A születésnapunkon titeket is ünneplünk.

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 13 kép

A sziget

„Engem feltölt, ha olvashatom.”

„Amikor elfáradok, megnyugtat, kényelmes, kellemes érzés.”

„Ebbe az újságba bele kell mélyülni, ezt szeretem benne.”

Hűséges vásárlóink véleményét idézem a lapról.

Egy születésnap nekünk, a magazin készítőinek mindig jó alkalom a számvetésre: mit végeztünk, mivel járultunk hozzá olvasóink hétköznapjaihoz. Végigtekintve az elmúlt piackutatások eredményeit, egy gondolat látszik erősödni: a Nők Lapja mindinkább a béke szigete.

A technika, a tudomány felfoghatatlanul gyors fejlődését, a digitális forradalmat talán csak a Y és Z generációk tudják átlátni és befogadni. Ma már alig van olyan szeglete az életünknek, ahol ne zúdulna ránk töméntelen mennyiségű és kétes forrású hír – ami tegnap igaz volt, mára megkérdőjeleződött: mindinkább fogynak az igazodási pontok.

Ebben a zavaros, gyors, mindent azonnal akaró világunkban egyre inkább szükség van egy helyre, egy biztos, nyugodt pontra, ahol elcsendesedhetünk. Ahogy az egyik olvasó fogalmazott: „A Nők Lapja a béke szigete: ha elegem van, csak beleburkolózom, és kizárom a külvilágot.”

Kedves Olvasók! Megtisztelő, hogy ennyi éven keresztül az életük része lehettünk, és néhány órányi nyugalmat lophatunk a hétköznapjaikba. „A világ rohan, változik, a Nők Lapja örök” – írta egy előfizetőnk. Reméljük, a következő évtizedekben is megszolgáljuk a bizalmat.

Vékási Andrea, főszerkesztő

Ha előfizetnétek a nyomtatott magazinra, ne habozzatok, kattintsatok az mc.hu oldalra, és kövessetek minket a Facebookon is!

Fotó, illusztráció: Thinkstock, Archív