Lapozz bele! Soha véget nem érő nyár és elszánt nők társasága az új Nők Lapjában

H, mint Hosszú Katinka, K, mint klímaváltozás, M, mint Madonna. Az ábécé majd' összes betűjét fel tudnánk sorolni az előbbi módon, annyi izgalmas téma vár rátok a magazinban ezen a héten. Például:

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 9 kép

Lapozz bele! Soha véget nem érő nyár és elszánt nők társasága az új Nők Lapjában

Lapozz bele! Soha véget nem érő nyár és elszánt nők társasága az új Nők Lapjában

Fotó megosztása:

Elszánt nők társasága 2.0

Szépek, okosak, tehetségesek, sikeresek, ha kell, kemények és kitartóak, ha kell, lágyak, érzékenyek és megértők. Nők az élet legkülönbözőbb területeiről. Az úszónő, aki meghódította a világot, és akinek minden karcsapására egy ország szíve dobban. És aki súlyos magánéleti válságán is képes volt úgy úrrá lenni, hogy közben újra és újra megvédje világelsőségét. A szociális szolgálatban hivatását megtaláló asszony, aki érzékenységével és bölcs megfontolásaival az élet árnyékos oldalára is képes napfényt varázsolni. Aztán a környezetvédő nemzetközi szervezet agrárfelelőse, illetve a neves klímakutató, akik alighanem mindnyájunknál pontosabban tudják és értik, hogy nem pusztán üres frázispufogtatás az, amikor klímaváltozásról, környezetrombolásról és arról beszélünk – egyébként 16. és 18. oldalainkon külön, részletes elemzéseket is közreadva –, hogy túl vagyunk a huszonnegyedik órán, és most már tényleg nem halogathatjuk tovább a Földünknek okozott súlyos sebek gyógyítását… És persze a kiváló színésznő, aki megkapó őszinteséggel mesél párjáról, és aki szerinte olyan, mint egy csibész gyerek…

Micsoda rangos és színes hölgykoszorú egy lapszámon belül! Szerkesztőként jó volt velük lenni: a gondolataikat olvasni, az érzéseiket nyomon követni, a beteljesült vágyaikban osztozni, s a nagyszerű és bátor célkitűzéseikkel azonosulni. És higgyék el, olvasóként is jó lesz, ha átadják magukat élettörténeteiknek, egyedi meglátásaiknak, páratlanul izgalmas tapasztalataiknak. Büszkébbek, bátrabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk általuk.

Lazarovits Szilvia, vezetőszerkesztő

Ha előfizetnétek a nyomtatott magazinra, ne habozzatok, kattintsatok az mc.hu oldalra, és kövessetek minket a Facebookon is!

Fotó, illusztráció: Thinkstock, Archív