Párbeszéd a túlvilággal: imák, mantrák és varázsigék a legújabb Nők Lapja Ezotériában

Hogyan léphetünk kapcsolatba az angyalokkal? Mit tartogat számunkra az indián horoszkóp? Hol figyelték meg az első Mária-jelenéseket? Legújabb lapszámunkban is sok-sok kérdésetekre adunk választ, sőt, a közelgő Nők Lapja Ezotéria Est rendezvénysorozatunkról is megtudhattok részleteket. Jó olvasgatást kívánunk!

„Lapozzatok” bele a magazinba!

Kedves Olvasó!

Vajon miért pont azt a nevet kaptuk, amelyen szólítanak bennünket? Hogyan állapíthatjuk meg nevünkből a karmánkat? Miként pillanthatunk be a számmisztika segítségével lelkünk legrejtettebb zugaiba és a jövőnkbe? Hogyan zajlik a reinkarnációs hipnózis, az ott látottak mi módon segíthetnek a hétköznapokban? Miként hasznosíthatjuk a feng shuit, hogyan fordulhat általa jobbra az életünk? Ezekre a kérdésekre is megtalálhatjuk a választ a novemberben induló Nők Lapja Ezotéria Esteken.

A tavalyi rendezvények után rengeteg levelet kaptunk, amelyekben a közönség nemcsak az észrevételeit mondta el, hanem kifejezetten kérte, hogy folytassuk az előadás-sorozatot. Sőt, rengetegen azt is megírták, mire lennének kíváncsiak. Most teljesítjük olvasóink kérését!

A szakemberek olyan témákat boncolgatnak, amelyekre a közönség kíváncsi. Csupa olyan előadó szerepel sorozatunkban, akik sokat tettek le az ezotéria asztalára. Akiknek a neve ismert, és jól cseng, ha a hazai ezoterikus életről van szó. Akik garanciát jelentenek arra, hogy színvonalas előadásban legyen részünk. Ezért is ajánlom olvasóinknak, hogy a programra a jegyek megvásárlását ne hagyják az utolsó pillanatokra.

Mindezek mellett legújabb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!