Újabb kedvcsinálót tettek közzé a Paraziták a paradicsomban című magyar drámáról

A napokban hozták nyilvánosságra az igencsak ígéretesnek ígérkező, Paraziták a paradicsomban című magyar dráma legújabb előzetesét, amelynek már az első beharangozója is kellőképpen felkeltette az érdeklődésünket. A rendezővel, Kasvinszki Attilával nemrég interjút is készítettünk a nőklapja.hu-n, most a filmmel kapcsolatban árulunk el néhány fontos információt:

A Paraziták a paradicsomban című film forgatókönyve Marius von Mayenburg kortárs drámája alapján készült, a különleges alkotás a tervek szerint szeptember 27-én kerül majd a magyar mozikba. A történetben egy házaspárt ismerhetünk meg, akik – annak ellenére, hogy a férj tolószékbe került egy baleset miatt – boldogan élnek. Egy nap feltűnik az életükben egy férfi, történetesen az, aki a balesetet okozta. Ha ez még nem lenne elég, megérkezik főhősnőnk labilis idegzetű húga és annak férje is, akiknek a játszmáival végképp pattanásig feszül a helyzet.

A melodráma első előzetese kapcsán, a rendezővel készült interjúból már megtudhattuk, hogy a kifejezetten abszurd helyzetet életre keltő film éles társadalomkritika is egyben, egyik legfőbb üzenete, hogy számoljuk fel az egészségtelen kapcsolatokat az életünkben és a múltbéli sérelmek elengedésével igyekezzünk megbocsájtani. A főszerepekben Rába Roland és Marozsán Erika látható majd. Erika New Yorkból utazott haza a forgatásokra, 5 év után először vállalt újabb szerepet magyar alkotásban.

Íme az előzetes:

Szöveg: L. J.

Nyitókép: facebook.com/parasitesinparadise