Megindító videóval kampányol az Ökumenikus Segélyszervezet a nehéz sorsú gyermekekért

Közeleg a gyereknap, de az Ökumenikus Segélyszervezetnél már az egész hét a kicsikről szól. A Gyermekek Hete keretein belül a nélkülöző gyerekekre hívják fel a figyelmet egy elgondolkodtató videóval, hazai ismert emberek közreműködésével.

A derűs gyermekkor alapfeltételei a támogató és kiegyensúlyozott családi háttér, a játék és a tanulás, a különféle hobbik kipróbálása, a szülők közelsége, a nevetés, a szabadság megélése és az önfeledt nyaralás pillanatai. Többek között ezekre az üzenetekre helyezi a hangsúlyt az Ökumenikus Segélyszervezet kampánya, amelyben Dombóvári István, Gyurta Dániel, Szalóki Ági, Nagy Ervin, Wolf Kati, Puskás Peti és Lackfi János is megszólal.

Felhőtlen gyermekkort minden gyereknek!

Gyereknapra készülve sztárokat kérdeztünk, mi kell az igazán felhőtlen gyermekkorhoz. Egy hívással és egy megosztással most Te is segíthetsz, hogy még több gyermek tapasztalhassa meg mindezeket! Tudj meg többet az összefogásról: https://www.segelyszervezet.hu/felhotlen-gyermekkor

Közzétette: Magyar Ökumenikus Segélyszervezet – 2018. május 22., kedd

 

A Segélyszervezet elsődleges célja a nehéz helyzetben lévő gyermekek támogatása, azoké, akik megélhetési problémák miatt nem tudják megfelelően megélni a gyermekkort. Ezért és a boldog pillanatok megtapasztalásáért rendszeresen szerveznek fejlesztő és közösségi programokat, mintegy 2000 gyermek számára. Az idei „Felhőtlen gyermekkort minden gyereknek” kampányukban hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermekek táboroztatására gyűjtenek. Céljuk, hogy olyan gyerekeket juttassanak el nyaralni, akiknek még soha életükben nem volt erre lehetőségük.

Ha szeretnétek az összefogás mellé állni, és támogatni a nehéz sorsú gyermekeket, akkor keressétek fel az Ökumenikus Segélyszervezet oldalát, ahol pontos információkat találtok arról, hogyan segíthettek ti is!

 

Nyitókép és videó: Ökumenikus Segélyszervezet