Az emberiség legnagyobb rejtélyeinek nyomába eredünk a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában

Hogyan folytatja útját a lélek a halál után? Mi történik azokkal, akik kiszállnak az újraszületések láncolatából? Hogyan győzhetjük le a legbelső félelmeinket? Többek között ezekre a kérdésekre is választ találtok a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában. Jó olvasást kívánunk!

Indítsátok el a videót, és „lapozzatok bele” a magazinba!

Kedves Olvasó!

Gyakran foglalkoztunk már magazinunk hasábjain az emberi lét egyik legnagyobb misztériumával, az elmúlással. A lélek hogyan folytatja útját a halál után, milyen világba kerül, és hogyan tervezi meg a következő inkarnációját.
Mostani lapszámunkban új sorozatot indítunk, amelyben nemcsak arról lesz szó, hogy mi vár ránk a másik dimenzióban, hanem arról is, mi történik azokkal, akik kiszállnak az újraszületések láncolatából, akiknek nincs dolguk már a földi világban, ezért nem öltenek testet.
A téma azért izgalmas, mert több médiumnak sikerült kapcsolatot kialakítani ezekkel a lelkekkel. Az ő segítségükkel megtudhatjuk, hogyan zajlik az élet odaát, és bepillantást nyerhetünk a mennyországba.
A legújabb Nők Lapja Ezotériában az emberiség legnagyobb rejtélyei mellett Vilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermekének, Lajosnak a születési horoszkópját is elemezzük. A csillagok állásából világosan kitűnik, hogy a gyermek trónra született. A nagy Lilith-horoszkópból pedig megtudhatjuk, hogyan győzhetjük le a félelmeinket.

Legfrissebb számunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!

Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.

Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!