DM Gyermeknap a Vasúttörténeti parkban idén is! (X)

Már hagyománynak számít, hogy gyermeknap alkalmából a Vasúttörténeti Parkban egy hétvégén át a nevetésé és a vidámságé a főszerep. Idén május 26-án és 27-én várja a családokat a dm Gyermeknap, ráadásul a közlekedés is nagy hangsúlyt kap a kétnapos eseményen. Zene, mozgás és sok-sok érdekesség vár ránk.

Szombaton az Apacuka zenekar lép fel 11 órától, 13 órától az Óperenciás Babszínház, 15 órától pedig a kicsik kedvence, az Alma együttes zenél. Vasárnap sem lesz hiány kulturális élményekből, hiszen 11 órától Szalóki Ági énekel a gyerekeknek, 13 órától a Fabula Bábszínház előadását tekinthetik meg az érdeklődők, 15 órától pedig az Eszter-lánc mesezenekar fellépése fokozza a hangulatot.

Természetesen a dm is számos programmal készül az egész család számára. A 25 éves jubileumát ünneplő üzletlánc a gyerekek mellett a szülőkre is gondol a gyereknap alkalmából: beauty szigetén sminkes, fodrász, és manikűrös várja a látogatókat, így amíg a gyerekek az apukájukkal felfedezik a játékokat, addig az anyukák, nagyobb lánytestvérek megszépülhetnek, és megismerkedhetnek a dm saját trend IT UP sminkmárkájának termékeivel is. A baba részlegen a legkisebbeket változatos programokkal és játékokkal, a családtagokat pedig napvédelmi edukációs játékokkal is várja a dm.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelők is találnak maguknak programot a hétvégén. A kisebbek és nagyobbak ugrálóvárban, trambulinon és labdafürdőben szórakozhatnak, továbbá lehetőségük nyílik elektromos kishajók vezetésére is. Ezen felül a nagyszínpadon, a szombati napon a Neckermann Béres Alexandra fitnesz bajnokkal közösen tornára invitálja a mozgásra fogékony látogatókat. Az utazási iroda kreatív játékokkal és kabalafigurával is várja a gyerekeket.

A kevésbé mozgalmas programok kedvelőinek egy különleges sarokkal készül a Jógakaland: a gyerekek jógafoglalkozásokon vehetnek részt, illetve termékeikkel is megismerkedhetnek a látogatók. A szombati napon a LaMome egy közös piknikkel vár mindenkit, ahol többek közt szó esik az anyaságról és a gyereknevelésről is.

A Vasúttörténeti Park vendégeinek kedvenc interaktív programjai is elérhetőek lesznek a hétvégén: utazni lehet majd a kerti vasúton, kipróbálhatják az érdeklődők a kézihajtányozást, a lóvasutat és a sínautót is.

A kétnapos rendezvényre minden 14 év alatti gyermeknek ingyenes a belépés!

Bővebb információ: vasuttortenetipark.hu, facebook.com/vasuttortenetipark

Sikerült kedvet csinálunk a Vasúttörténeti Park gyereknapi programjához? Akkor kattints a Nők Lapja Facebook-oldalára, mert most páros belépőjegyeket nyerhetsz!