A negyven az új harminc! Megjelent a Nők Lapja Szépség első száma

Nem véletlen a címben szereplő felkiáltás! Öröm látni, hogy a negyvenes-ötvenes nők egyre jobban figyelnek az egészségükre, a megjelenésükre, és hisszük, hogy őket is éppen úgy érdeklik a szépség-, egészség- és wellnesstémák, mint fiatalabb társaikat. Új magazinunkkal a vonzó, érett, tudatos nőket ünnepeljük. Szépüljünk együtt!

A képre kattintva „belelapozhattok” a magazinba!

Galéria | 13 kép

Negyven az új harminc!

Bizony, úgy nevelnek bennünket, hogy kislányként megtanuljuk, aki szép, annak jobb. Az aranyhajú királylányért versenyeznek a kérők, a gyönyörűséges szolgálólányt elveszi a királyfi , és akkor még el sem értünk a Barbie-korszakba.

Szerencsénkre villámgyorsan változik a szépségipar, a technikák, eljárások. Egyre több az elérhető árú, szuper hatású kezelés. Ha megnézünk pár évtizede készült mesekönyvet, ott a nagymamákat ősz kontyos, kötögető, hajlott néniknek ábrázolják. Ma egy hatvanas nagyi napi nyolc órát dolgozik, utána simán elmegy tornázni. Sok negyvenes nő első félmaratonjára készül, és a netet böngészi, milyen új mozgásformát próbálhatna ki. Az ötvenesek pont úgyanúgy viselkednek, mintha a negyvenet töltötték volna be. A kerek születésnapok nem rémisztők, számtalan lehetőségünk van fiatalabbnak kinézni. Öröm, hogy a nők egyre jobban figyelnek az egészségükre, az elmúlt években sokkal többen mennek el szűrésekre. Mégis, ha megállunk egy újságosstand előtt, a címlapokon fiatal modellek, a divatanyagokban tizenévesek szerepelnek. Ezen szeretnénk változtatni, hiszen körülöttünk mindenhol csinos negyven-ötvenes nőket látunk: nekik kínálunk ebben az új magazinunkban szépség-, egészség- és wellnesstémákat. Modelljeink sem a húszas éveikben járnak, csodálatos képeket készíthettünk magyar színésznőkről – ráadásul fehérneműben. Összegyűjtöttük a leghatásosabb fiatalító kezeléseket, kozmetikai szereket, sorra vesszük azokat az egészségügyi szűréseket, melyek fontosak, és azokkal a lelki problémákkal is foglalkozunk, melyek ezt a korosztályt érintik.

Szóval, kedves új harmincasok, fogadjátok szeretettel az új lapot, és szépüljetek bátran!

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Szépség különszámához kapcsolódó tartalmakat keressétek weboldalunkon!

Fotó, illusztráció: Archív, Thinkstock