122 ínycsiklandó karácsonyi recepttel örvendeztetünk meg a Nők Lapja Konyha új számában

Isteni húsos és vega ünnepi fogások, mennyei desszertek és ínycsiklandó édes vendégvárók. Idei utolsó Nők Lapja Konyha lapszámunkat az ünnepvárásnak szenteltük, hiszen karácsonyi finomságokból sosem lehet elég!

A képre kattintva galéria nyílik!

nők lapja konyha
Galéria | 8 kép
nők lapja konyha

122 ínycsiklandó karácsonyi recepttel örvendeztetünk meg a Nők Lapja Konyha új számában

122 ínycsiklandó karácsonyi recepttel örvendeztetünk meg a Nők Lapja Konyha új számában

nők lapja konyha
Fotó megosztása:

Nem tudom megunni

Idén 28 fok volt, mikor szeptember elején először előkotortam a karácsonyfadíszeket (Desszert különszámunk fotózására indultam), és ráhangolódásképpen meghallgattam Michael Bublé karácsonyi albumát. Az elmúlt hónapokban több mint 300 ünnepi receptet szerkesztettem meg, a végére már úgy éreztem, kizárt, hogy én áhítatosan karácsonyi menüt tervezgessek, inkább sajtostejfölös tésztát fogok főzni, süteménynek pedig legfeljebb kókuszgolyót csinálok. Aztán láss csodát, megérkezett a hideg, begyújtottunk a kandallóba, az üzletek polcait pedig ellepték a cukibbnál cukibb karácsonyi dekorációk, és bennem (újra) fellángolt a karácsonyi láz.

Hiába van ezerféle díszem, nem bírok ellenállni az újabbaknak, mindig landol néhány a kosaramban. (Azzal nyugtatom magam, jól jön az még jövő szeptemberben…). Ajándékokat vadászok, adventi kalendáriumot gyártok, és valamelyik nap azon kaptam magam, hogy az ünnepi menüt tervezgetem. Úgy tűnik tehát, a családtagok megússzák a sajtos-tejfölös tésztát, és inkább valami ínycsiklandó finomságot kapnak 24-én.

Választék van bőven ebben a lapszámban is, hiszen mutatunk húsos és vega ünnepi fogásokat, mennyei desszerteket, és persze nem hiányozhatnak az édes vendégvárók sem. A szilveszteri bulira is ajánlunk ételeket (pogácsától a lencsén át az elegánsabb partifalatokig), sőt a hideg, bekuckózós decemberi napokra is számtalan ötletünk van.

Érdemes tehát minket lapozgatni az ünnepi és a hétköznapi menü összeállításakor is, remélem, egy kicsit boldogabbá varázsoljuk a várakozás/ünneplés időszakát.

Meghitt, szép pillanatokban gazdag karácsonyt és megvalósult álmokkal teli új évet kívánok minden kedves olvasónknak!

Ne feledje, jövőre már 12 lapszámunk jelenik meg, január 2-án is keresse a Nők Lapja Konyhát az újságárusoknál!

Kajári Zsófia, felelős szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek minden hónapban kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek, vagy az alábbi képre különleges karácsonyi akciónkért!

Kövessetek minket a Facebookon, ahol a legújabb receptek mellett sok más érdekességre is rábukkanhattok!